Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar değerim 13.34 çıktı sizce 2 günde bir tekrarlamalı mıyım yoksa bir hafta sonra tekrar versem olur mu sanki sürekli kan vererek yıpranacakmışız gibi düşünüyorum
Genelde iki güne bir verilir tabii erken öğrenmişsiniz ama düzenli artış olup olmaması için baktırmanız gerekiyor. Kan vermek biraz zor oluyor ama dayanıyorsunuz
Genelde iki güne bir verilir tabii erken öğrenmişsiniz ama düzenli artış olup olmaması için baktırmanız gerekiyor. Kan vermek biraz zor oluyor ama dayanıyorsunuz
Bence 2 gün sonra tekrarlayın eğer ki 2 kat artışı görürseniz bir daha ki kanı 1 hafta sonra verin. Ben ilk öğrendiğimde beta 73 idi şehir dışı bayram tatili derken 1 hafta sonra verebilmiştim 1764 çıkmıştı ondan sonra da bir daha vermedim 1 hafta daha bekleyip doktora gitmiştim