Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence gayet güzel artmışArkadaşlar iyi akşamlar son adet tarihim 03.03.2023 tü test sonuçlarımı paylaşacağım gebelik var ama beta sizce anlamlı mı artmış bu durumu yaşayan varmı son adete beş gün kala öğrendim ben
Hayırlı olsunArkadaşlar iyi akşamlar son adet tarihim 03.03.2023 tü test sonuçlarımı paylaşacağım gebelik var ama beta sizce anlamlı mı artmış bu durumu yaşayan varmı son adete beş gün kala öğrendim ben
Hocam kimisi yeterli artmamış dış gebelik olabilir diyor ben adetimden beş gün önce öğrendim bir daha kan vermeme gerek var mıHayırlı olsun
SiCe bir daha test vermeme gerek var mı çok korkuttular beniEvet hamilesiniz ve değerleriniz gayet düzgün artmış
Üç defa vermişsiniz bence yeterli artışıniz gayet güzel merak etmeyin herkesin gebeliği bir değil doktora gittiniz miHocam kimisi yeterli artmamış dış gebelik olabilir diyor ben adetimden beş gün önce öğrendim bir daha kan vermeme gerek var mı
Benim artışım sizden daha düşük olmustu 34-74-137 şeklinde düşünün iki güne bir yapmıştım şuan 20 haftama girecem içiniz rahat olsunSiCe bir daha test vermeme gerek var mı çok korkuttular beni
Devlet hastanesine gittim açıkçası pek ilgili değiller sıkıntı yok dedi sadeceÜç defa vermişsiniz bence yeterli artışıniz gayet güzel merak etmeyin herkesin gebeliği bir değil doktora gittiniz mi
İnşallah benim de sağlıklı olur Allah razı olsun bir daha kan vermeyeyim miBenim artışım sizden daha düşük olmustu 34-74-137 şeklinde düşünün iki güne bir yapmıştım şuan 20 haftama girecem içiniz rahat olsun![]()
Kalp atışını duyana kadar devlette devam edin sonrasında özelle gitmek daha iyi çünkü merak ettiğiniz bir şey olduğunda mesaj atabiliyorsun ilgili olunuyor yani ben öyle yapmıştımDevlet hastanesine gittim açıkçası pek ilgili değiller sıkıntı yok dedi sadece
Ne zaman doktora gideceksiniz ama bir hafta bekleyin ondan sonra tekrar yapin bence çünkü bu sefer strese giriyosunİnşallah benim de sağlıklı olur Allah razı olsun bir daha kan vermeyeyim mi
Evet korkuyorum ya tam yükselmemişse diye içim içimi yiyorNe zaman doktora gideceksiniz ama bir hafta bekleyin ondan sonra tekrar yapin bence çünkü bu sefer strese giriyosun
Yükselişi iyi bence gayet birazcık sabır gerej rabbim herşeyin hayırlısını bilirEvet korkuyorum ya tam yükselmemişse diye içim içimi yiyor
Hocam siz cinsiyetini öğrenebildiniz mi acabaBenim artışım sizden daha düşük olmustu 34-74-137 şeklinde düşünün iki güne bir yapmıştım şuan 20 haftama girecem içiniz rahat olsun![]()
Evet erkek canımHocam siz cinsiyetini öğrenebildiniz mi acaba
Sağlıkla doğup büyüsün inşallah hocam peki keseyi ne zaman gördünüz bana da çok dua edinEvet erkek canım![]()
Sağolun teşekkürler cümlemize inşallahSağlıkla doğup büyüsün inşallah hocam peki keseyi ne zaman gördünüz bana da çok dua edin
Ben bu sabah yine verdim 368 gelmiş düzenli yükselmiyor anlamadım kafam almak bullakEvet erkek canım![]()
Kendine bir zaman ver canım bir kaç gün bir ara verBen bu sabah yine verdim 368 gelmiş düzenli yükselmiyor anlamadım kafam almak bullak