Beta yükselişi normal mi?

melke21

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2023
59
7
6
30
Arkadaşlar iyi akşamlar son adet tarihim 03.03.2023 tü test sonuçlarımı paylaşacağım gebelik var ama beta sizce anlamlı mı artmış bu durumu yaşayan varmı son adete beş gün kala öğrendim ben

Eklentiler

• CD0D8B55-F264-4A0C-A053-33C11602AA01.webp
    CD0D8B55-F264-4A0C-A053-33C11602AA01.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 114
Arkadaşlar iyi akşamlar son adet tarihim 03.03.2023 tü test sonuçlarımı paylaşacağım gebelik var ama beta sizce anlamlı mı artmış bu durumu yaşayan varmı son adete beş gün kala öğrendim ben
Bence gayet güzel artmış

Hocam kimisi yeterli artmamış dış gebelik olabilir diyor ben adetimden beş gün önce öğrendim bir daha kan vermeme gerek var mı
Üç defa vermişsiniz bence yeterli artışıniz gayet güzel merak etmeyin herkesin gebeliği bir değil doktora gittiniz mi

Devlet hastanesine gittim açıkçası pek ilgili değiller sıkıntı yok dedi sadece
Kalp atışını duyana kadar devlette devam edin sonrasında özelle gitmek daha iyi çünkü merak ettiğiniz bir şey olduğunda mesaj atabiliyorsun ilgili olunuyor yani ben öyle yapmıştım

Sağlıkla doğup büyüsün inşallah hocam peki keseyi ne zaman gördünüz bana da çok dua edin
Sağolun teşekkürler cümlemize inşallah 🙏 ben besinci haftamda kese 7+4 te kalp atışını duydum canım rabbim hakkında hayırlısıni versin inşallah 🤲

Back
X