Beta yukseliyor Ama kanamam var

Menekse_m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2019
115
77
28
35
Kizlar 3 gün önce beta 111 cikti ve aksama lekelenme oldu. 3gundur az az lekelenme/kanama vardi. Pazar gunu acile gittik ama bakmadilar. Bugun de kanamam adet kanamasi gibi Cok. kimyasal gebelik gecirdim die dusundum, daha once de öyle oldugu icin. Yine de kan verip icimi rahatlatmak istedim. Degerlerim 438 cikmis 3 gunde 3 kat yukselmis. Ama Kese gorulmedi degerlerim dusuk die. Igne ile kanamayi durdurcaklar simdi. Böyle olup gebeligi devam eden var mi ?cok korkuyorum :( belki doktor dis gebelik olabilir dedi. Simdiden tskler herkeze

Kizlar 3 gün önce beta 111 cikti ve aksama lekelenme oldu. 3gundur az az lekelenme/kanama vardi. Pazar gunu acile gittik ama bakmadilar. Bugun de kanamam adet kanamasi gibi Cok. kimyasal gebelik gecirdim die dusundum, daha once de öyle oldugu icin. Yine de kan verip icimi rahatlatmak istedim. Degerlerim 438 cikmis 3 gunde 3 kat yukselmis. Ama Kese gorulmedi degerlerim dusuk die. Igne ile kanamayi durdurcaklar simdi. Böyle olup gebeligi devam eden var mi ?cok korkuyorum :KK43: belki doktor dis gebelik olabilir dedi. Simdiden tskler herkeze
Iki kizimda da adet olur gibi kanamam oluyordu 9 ay sürekli iğne ve ilaç kullandım. Çok şükür ikiside çok sagliklilar. Sizde inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ayaklarınızı yüksek uzatıp sürekli yarın mecbur kalmadıkça kalkmayin

Benim de kanamam Cok ve daha Kese gorunmedigi icin korkuyorum. Sizde Kese gorunmusmuydu kanama baslamadan.

2 güne bir kan vermeye devam edin. Benim daha önce bu şekilde bi dış gebeliğim oldu malesef. Benim beta bi düşüp bi çıkıyordu. Ama sürekli yükselenler de varmış. Inşallah sıkıntısız bi şekilde keseyi görürsünüz.

Back
X