Beta yükselme hızı

Fsly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2020
688
301
33
31
Kizlar normalde yarın adet olmam gerekiyordu ama dayanamadım dün test yaptım pozitif çıktı. Daha sonra acile gidip kan verdim beta 288 çıktı . Bugünde sağlık ocağında kan verdim beta 373 çıktı . Doktor yükselişi beğenmedim cuma tekrar bakalım dedi. Varmı böyle bir durum yaşayan çok korkuyorum kimyasal yada dış gebelik ise . Kadın doğum doktoruma ulaşmaya çalıştım izindeymis . Pazartesi gelecekmiş çaresiz kaldım yani

2 testin arasında 1 gün mü var ?
Normalde 48 saat arayla en az %60 artış olması gerekiyor.
Sizin 1 gün arayla olduğu için artış düşük gibi görünebilir.
Cuma günü güzel bir sonuç alırsınız inşallah.

Değerlerinizin arasında 1 gün varsa artış gayet normal, yarın 288in 2 katıdır muhtemelen, yarın da test verirseniz içiniz rahat eder.

Merhaba benimde böle bir durum başıma geldi arkadaşım yani benim adetim 4 gün geçikmişti ve test yaptım çok ince bir çizgi çıktı pozitif çıktı sonra doktora gittim kan verdim bana geç döllenme olmuştur haftaya gel dedi şu sınırlarda olması gerek dedi gittim o sınıra gelmemiş ve kese görünmedi gözükmesi lazımdı alttan muane etti dış gebelik mi diye yok dış gebelik degil rahimde bir kese var takipte olucaz dedi sonra kese ultrasonda gözüktü ama çapı aynıydı

Içini ferah tut bise yoktur inşallah.
Benimde kızımda cok yukselis oluyodu hatta doktor cok merak ettim belkide ikiz dedi bu kadar cok yukselmeye ama tek kızım oldu saglikli bi sekilde

Içini ferah tut bise yoktur inşallah.
Benimde kızımda cok yukselis oluyodu hatta doktor cok merak ettim belkide ikiz dedi bu kadar cok yukselmeye ama tek kızım oldu saglikli bi sekilde
İns sağlıkla gelir hepimizin ki

İki beta ölçümünün arası 24 saat bile değil sanırım.Bu yükseliş çok normal.Doktor saçmalamış.Daha 24 saat bile dolmadan katlamış beta.Bazi doktorların moral bozmada üzerine yok.Gebeliginiz hayırlı olsun.

Merhaba öncelikle hayırlı olsun :) bende salı günü öğrendim gebeliğimi tam regl günümde değerim 237 çıktı dün yani 2 gün sonra bidaha verdim 612 ama hala içim rahat değil doktor muayneye bile gerek görmedi erken diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…