- 27 Nisan 2022
- 169
- 135
- 33
- 34
kanı kac kere ıstedı kı?Bende doktorumla konuştum 2 günde bir kan istedi değere göre çağıracak ama içim içimi yiyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kanı kac kere ıstedı kı?Bende doktorumla konuştum 2 günde bir kan istedi değere göre çağıracak ama içim içimi yiyor![]()
7 kere yaptırmam gerekiyor 3 kere yaptırdımkanı kac kere ıstedı kı?
niye o kadar istedi ki ? fazla gibi geldi.7 kere yaptırmam gerekiyor 3 kere yaptırdım
Daha önce bir iç kanamalı dış gebelik geçirdim kan değerime göre randevuya gideceğim sanırım o yüzdenniye o kadar istedi ki ? fazla gibi geldi.
sağlıklı haberler almanı dilerim :)Daha önce bir iç kanamalı dış gebelik geçirdim kan değerime göre randevuya gideceğim sanırım o yüzden
Merhabalar. Benim de bugün itibari ile adetim 12 gün gecikti. Gecikmenin 9. günü kan testi verdim negatif. İdrar testleri negatif. Ama adet olucagıma dair hiç bir belirti yok. Adetim de çok düzenli. Ne yapmam gerekir kızlar yardım istiyorummm.Herkese öncelikle merhabalarSon BAT başlangıç 23 Nisan. 15 Mayıs beta 36, 20 Mayıs 599, 23 Mayıs 1750. Artış sizce nasıl ? Çok hızlı artıyor gibi geldi bana yarın son beta yaptırıp doktorda keseye baktırıcaz 2000 beta altı kese oluşumu olmuyor dedi doktor. İsteyen varsa belirtileri de yazabilirim. Çok zor bir dönem geçiriyorum özellikle psikolojik olarak bitik durumdayım sizlerde de oldu mu bu ? 5 dk içinde ağlayıp gülebiliyorum çok zorlanıyorum
![]()
Teşekkür ederim inşallahsağlıklı haberler almanı dilerim :)
Aynen o kadar haklisin ki. Doktorun gebelik suresince pskolojik olarak yaklasimi da cok onemli. Bende bidaha Allah nasip eder de hamile kalirsam baska bi doktora gitmeyi dusunuyorum. Bu ay ki de malesef kimyasalBazı doktorları anlamak cidden zor önemli olan kac bthcg ile basladigi degil gün aşırı ikiye katlanip katlanmamasi ama regl gecikmeden erken yapilan kan testlerine bazi doktorlar 100 de ciksa kimyasal olabilir gozuyle bakiyorlar
Bthcg 5 ml üzeri gebelk var demek ben adetten 2.3 gun once kan verdim 5 ml cikti tam sinirda :) ve doktor tebrik ederim hamilesin dedi üşenip cok dusuk bir deger demek yerine tebrik ederm hamilesin dedi ve ekledi kimyasal olabilr saglikli yada sagliksiz bir gebelik olabilir bunu degerini takip ederek gorecegiz onemli olan ikiye katlanmasi dedi .. cidden iyi doktora denk gelmek onemli bu haberi canla başla bekelyen insanlar var yillarca olmayan birden boyle hayal kirikligina ugratmak cok kotu insanin hevesini kursagina diziyorlar
Amiiin insAllah öyle zorki düsük kimyasal sanki sonu yokmus sanki hiç olmayacak gbi geliyor insana ama inanki vakti geldiginde birden yeşeriyor umutlar insAllah tez zamanda saglikli gebelik yasarsin ve saglikla kucagina alirsinAynen o kadar haklisin ki. Doktorun gebelik suresince pskolojik olarak yaklasimi da cok onemli. Bende bidaha Allah nasip eder de hamile kalirsam baska bi doktora gitmeyi dusunuyorum. Bu ay ki de malesef kimyasaldegerlerim dusmeye baslamis. Allahimdan hayirlisini diliyorum umarim tez zamanda saglikli bi bebek nasip eder
![]()
Evet çok zor gerçekten hep böyle olacağını düşünmeye başlıyor insan. Allah büyük demek ki zamanı gelmemiş vardır bi sebebi elbetAmiiin insAllah öyle zorki düsük kimyasal sanki sonu yokmus sanki hiç olmayacak gbi geliyor insana ama inanki vakti geldiginde birden yeşeriyor umutlar insAllah tez zamanda saglikli gebelik yasarsin ve saglikla kucagina alirsinbende ikiz düşük yapmistim bu gebelikten once
Adete 7 gün kala öğrendim canımMerhaba adet gününüzden sonra mi 36 yı gördünüz adet gününden önce mi