beta

eflal12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2022
7
3
1
25
merhaba arkadaşlar benim adet günüme 2 gun var ve baş donmesınden dolayı hastaneye gittim kan tahlılı aldılar suan cıkmadı ama olma olası yuksek 3 gun sonra tekrar gel dedıler ve ben o gun evde test yaptım fozıtıf cıktı 2 gun sonra tekrar gıttım betam hcg 005 cıkmıs bes gun sonra tekrar cagırdılar bu ne anlama gelıyor ve tekrardan test yaptım ama bu sefer negatif cıktı oncekı fozıtıf te 2 dk da ikinci cızgı cıkmıstı

Hcg çok düşük çıkmış canım

Hcg çok düşük çıkmış canım
o zaman cagırmalarının bir anlamı yok dıymı gebelik mevcut degil dıymı

o zaman cagırmalarının bir anlamı yok dıymı gebelik mevcut degil dıymı
0.05 bayağı düşük bir değer. Belki rutin kontrol yapılacak olabilir. Bir sorun var mı yok mu diye bakarlar. Vitamin takviyesinde bulunurlar. Ancak bir ihtimal bile olsa tabiki yükselme ihtimali oluyor bir git kontrol ettir

Kan testi sonucunuz gebelik olmadığını gösteriyor. Pozitif çıkan idrar testiniz yaptığınız ilk anda mı çıkmıştı yoksa bekledikten sonra mı bilmiyoruz.
Adetinize iki gün kalmış, hem kan hem idrar testiniz negatif çıkmışken sabırla beklemekten başka çareniz yok.

hastaneye gittikten sonra 3 gun sonra gel dedi doktor ve eve geldım test yaptım bir dk sonra ıkıncı cızgı cıktı ve 3 dk sonra tam belirginleşti aldıgım test erken gebelik testiydi ve dun tekrar gittim beta 005 cıktı bes gun sonra tekrar gel dediler belkı tutunmaya c alışıyordur dediler ama biliyorum

soyle bir sorun da var normalde adetim ayın 3 de oluyorum ama gecen ay 8 inde oldum duzensizlik de var ama genel olarak 3 unde oluyordum gecıkıp gecık edını hangı tarıhın uzerinden yapıcagımıda bilmiyorum

Testi atabilir misiniz buraya bakalım bir.

soyle bir sorun da var normalde adetim ayın 3 de oluyorum ama gecen ay 8 inde oldum duzensizlik de var ama genel olarak 3 unde oluyordum gecıkıp gecık edını hangı tarıhın uzerinden yapıcagımıda bilmiyorum
Arada bir gün şaşar ama siz standartta kaç günde bir adet olduğunuza bakarak hesap yapacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…