Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani genelik var görünüyormerhaba bugun aşılamanın 12. günü beta hcg 50 çıktı 10. gün yapmıstım 2 çıkmıstı umutlanayımmı erken mı
50 çıkmış tebrikler tabiki umutlanmalısınızmerhaba bugun aşılamanın 12. günü beta hcg 50 çıktı 10. gün yapmıstım 2 çıkmıstı umutlanayımmı erken mı
Evet hanilesiniz tebrik ederimmerhaba bugun aşılamanın 12. günü beta hcg 50 çıktı 10. gün yapmıstım 2 çıkmıstı umutlanayımmı erken mı
İĞNE TEDAVİSİ İLE BAŞLADIK 10 GÜN BOYUNCA IGNE ALDIM ÇATLATMA IGNEMI ALDIM ARDINDAN AŞILAMA OLDU BUGUN 12. GÜNÜM 50 ÇIKTISüreciniz nasıldı
Kaçıncı gün iğne vuruldunuz
İğne vurulduğunuz gün dahil mi 10.gün negatif çıkmıştı
Benim iğnenin 11.günü ama negatif çıktı
SanmıyorumİĞNE TEDAVİSİ İLE BAŞLADIK 10 GÜN BOYUNCA IGNE ALDIM ÇATLATMA IGNEMI ALDIM ARDINDAN AŞILAMA OLDU BUGUN 12. GÜNÜM 50 ÇIKTI
6. GÜNDE ŞİDDETLI AGRI ILE GITTIM YUMURTALIKLARIN AŞIRI UYARILMASIYLA KİSTLER OLUSMUS ISTE BU GEBELIGI ETKILERMI KORKUYORUM
ALLAHIM İSTEYEN HERKESE TEZ ZAMANDA NASİP ETSIN BIR SENEDIR ISTIYORDUKSanmıyorum
Kistler yumurtalıklarınızda kaldı artık.
Bebek rahme ilerleyecekçok tebrik ederim
darısı bana inşaAllah
İdrar testi yaptım bu sabah ama çıkmadı. İğnenin 11.günündeyim.ALLAHIM İSTEYEN HERKESE TEZ ZAMANDA NASİP ETSIN BIR SENEDIR ISTIYORDUK
ALLAH KIMSENIN UGRASINI BOS CIKARMASIN SİZ KAN TESTI YAPTINIZMI
merhaba canım bende aşılama oldum 11. Gunde kan verdım 4.67 cıktı yukselırmı ? Birde sende belırtı varmıydıİDRARDA COK GEC CIKIYOR KAN TESTI YAP BENCE HATTA BANA DOKTOR 14. GÜN DEDI AMA BEKLEMEK COK ZOR GELIYORDU