beta

ardaasell

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2023
16
0
1
43
merhabalar yeni üye oldum bugün aklım karman çorman prowomen ve omega q10 kullanıyorum yaklaşık 20gündür adetim 09,08,2023 de dün duramadım test yaptırdım beta 1,2 çıktı bel ağrım batmalarım vardı bu bi umut mudur yaşayan varmı?
geçen sene 8+6 haftalık bebeğimi kaybettim:(

merhabalar yeni üye oldum bugün aklım karman çorman prowomen ve omega q10 kullanıyorum yaklaşık 20gündür adetim 09,08,2023 de dün duramadım test yaptırdım beta 1,2 çıktı bel ağrım batmalarım vardı bu bi umut mudur yaşayan varmı?
geçen sene 8+6 haftalık bebeğimi kaybettim:KK43:
Başın sağ olsun öncelikle.Bu değer negatif ama regline daha var yükselir mi bilmiu

geçen sene 8+6 haftalık bebeğimi kaybettim:KK43:
Çok gelmiş olsun. Regle 4 gün var sanıyorum olsa çıkardı çünkü çıkan sonuç negatif ama belki yükselir. Regl gecikirse tekrar kan verin

anlam veremiyoum işte geçen ay ine aynı zamanlarda vermiştim olmamıştı 0,1 diye çıkarmıştı bu sefer böyl bişi çıkınca acamabı dedim

Back
X