- 13 Ekim 2023
- 9
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi Kadriye polat
Merhaba iyi akşamlar benim beta değerim geçen hafta çarşamba günü 60 çıkmıştı bugün kan verdim beta değerim 1711 çıktı sizce normal mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi artmış beta hcg degerinizMerhaba iyi akşamlar benim beta değerim geçen hafta çarşamba günü 60 çıkmıştı bugün kan verdim beta değerim 1711 çıktı sizce normal mı
Korkuyorum bı sıkıntı olur diyeÇok iyi artmış beta hcg degeriniz
İnşallah olmaz, bu değerle vajinal ultrason ile görünür kese. Ne zaman Dr randevunuz?Korkuyorum bı sıkıntı olur diye
Merhaba iyi akşamlar benim beta değerim geçen hafta çarşamba günü 60 çıkmıştı bugün kan verdim beta değerim 1711 çıktı sizce normal mı
Cuma günüİnşallah olmaz, bu değerle vajinal ultrason ile görünür kese. Ne zaman Dr randevunuz?
Geçen hafta çarşamba günü şuan 10 günüm geçiyorMerhaba adet gününüz geçmiş miydi ne zaman vermiştiniz 60 çıkmıştı ?
Sağ Salim kucağınıza alın inşallahGeçen hafta çarşamba günü şuan 10 günüm geçiyor
Amin inşallah daha önce bı düşük yaptım korkuyorum şuandaSağ Salim kucağınıza alın inşallah![]()
Cuma gününe kadar bu şekilde artarsa karından bile görünür inşallah. Benimki 2000 civarıydı vajinal görünmüştü.Cuma günü
İnşallahCuma gününe kadar bu şekilde artarsa karından bile görünür inşallah. Benimki 2000 civarıydı vajinal görünmüştü.