Beta1198

Xerdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2022
79
31
38
28
Merhabalar benim adetim gecikti tahminim vardı ama hem idrar hem de kan verdim beta HCG 1198 çıktı. Sizce dış gebelik veya kimyasal gebelik olma ihtimali var mıdır. Pazartesi günü tekrar kan vereceğim. Sonucu merakla bekliyorum siz ne düşünüyorsunuz.

Son adet tarıhınıze göre haftanızı hesaplayın değer 3 yada 4 haftalık gebelikteki değer bak benım 718 çıkmıştı 24 kasım son adet gunu test tarıhımde 26 aralıktı keseyide 29 aralıkta vajınal ultrasonda gördüm

Merhabalar benim adetim gecikti tahminim vardı ama hem idrar hem de kan verdim beta HCG 1198 çıktı. Sizce dış gebelik veya kimyasal gebelik olma ihtimali var mıdır. Pazartesi günü tekrar kan vereceğim. Sonucu merakla bekliyorum siz ne düşünüyorsunuz.
Neden dis ya da kimyasal gebelik geldi ki akliniza? Benim kiz kardesimin ilk tahlili 750 civariydi, doktor bir daha test bile istemedi, haftaya gel bakalim dedi

Neden dis ya da kimyasal gebelik geldi ki akliniza? Benim kiz kardesimin ilk tahlili 750 civariydi, doktor bir daha test bile istemedi, haftaya gel bakalim dedi
Benim bu yola girmem galiba bana göre biraz uzundu . Zor ve uzak olan bir durum birden yakın olunca galiba herşeyi aklına getiriyor. Dedim ya boş bir vesvesedir muhtemelen

Olmazmı sureklı kasık ağrısı bugun kahve rengi akıntı oldu internet te baktım olurmuş bilemıyorum bende tetıkteyım ama Allaha bıraktım doğacağı kısmeti varsa olur
Bende gündüz çok uyku hali göğüsler de hassasiyet dışında herhangi bir belirti yok. Lekelenme durumu da şimdilik yok hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah

Back
X