Beta_hcg kesem görünmedi..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mzqn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mzqn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
444
154
53
Arkadaşlar merhaba adetime biqün kala kanda gebelik testi yaptım 26 martta kan degerim 25.51 çıktı 30 martta tekrar yaptım 215 çıktı 2 nisanda doktor randevum vardı adet tarihimi baz alarak kontrol etti kese görünmesi lazmdı ama gözükmedi tekrr kan aldı 640 çıktı kan değerim sizce bi sıkıntı var mı pzrtsi tekrr gitcem bakcak kese var mı diye 🙄

Merhaba gebeliginiz hayırlı olsun😊
Kesenin görülmemesi çok normal. Ben doktoruma gittiğimde bana 1000-1500 arası değer de kese görünmediği olabiliyor. 1500 değer ve üzerinde keseyi görürüz dedi. Beta hcg değeriniz de güzel artmış. Hiç endişe etmeyin.

Kesenin vajinal ultrasonla görülmesi için bile 1000 1500 gibi bi değer olması lazım. Ferah tutun içinizi.

Alttan baktı zaten kan degerlerim iyi mi peki normal mi herşey
48 saatte iki katına çıkması lazım. Sizin 2 katından fazla artmış görünüyor. Bi problem yok gibi. 600 düşük bi değer zaten kese görünmesi için. Pazartesi görünür yüksek ihtimalle.

Kan değerleriniz gayet iyi güzel bir artış var. Telaslanmayin kesenin gözükmesi için daha çok erken belli ki geç döllenme olmuş olabilir

Merhaba gebeliginiz hayırlı olsun😊
Kesenin görülmemesi çok normal. Ben doktoruma gittiğimde bana 1000-1500 arası değer de kese görünmediği olabiliyor. 1500 değer ve üzerinde keseyi görürüz dedi. Beta hcg değeriniz de güzel artmış. Hiç endişe etmeyin.
Saolun içim rahatladı🙈

Back
X