Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yükselme olmazmi regl günüm geçinceyok canım 5 in altı negatıf oluyor
2 normal olması gereken bir deger canım yükselme olacak olsa 5 ve üstü çıkardı kaç gun var regl?Yükselme olmazmi regl günüm geçince
2gun kaldı olmama2 normal olması gereken bir deger canım yükselme olacak olsa 5 ve üstü çıkardı kaç gun var regl?
sanmıyorum canım ancak geç döllenme falansa bekle bakalım2gun kaldı olmama
Daha önce beta baktırmış mıydınız. Önceki negatif değere göre yüksekse ihtimal varKızlar regl den 3 gün önce beta verdim 2.0 çıktı sonradan yükselir mi sizce ?
Regl olmassam pazartesi kan vermeye gideyim tekrarsanmıyorum canım ancak geç döllenme falansa bekle bakalım
elbette gıdın :) hadı hayırlısıRegl olmassam pazartesi kan vermeye gideyim tekrar
Önceki 0.100 dü regl 3 gün önce 2.0 çıktıDaha önce beta baktırmış mıydınız. Önceki negatif değere göre yüksekse ihtimal var
Regl gününüzde adet olmazsanız tekrar baktırınÖnceki 0.100 dü regl 3 gün önce 2.0 çıktı
İnşallah geç dollenmedir :)elbette gıdın :) hadı hayırlısı
Kesin 3 gün varsa gebelik olmamış demektirKızlar regl den 3 gün önce beta verdim 2.0 çıktı sonradan yükselir mi sizce ?
Nasip diyelim ozamnKesin 3 gün varsa gebelik olmamış demektir
Ama regle daha fazla varsa bilinmez
Tam 10 uncu gün vermişimYumurtlama tarihinizi biliyorsanız eğer onun üzerinden yaklaşık 10 gün geçmişse betanın