Yükselme olmazmi regl günüm geçinceyok canım 5 in altı negatıf oluyor
2 normal olması gereken bir deger canım yükselme olacak olsa 5 ve üstü çıkardı kaç gun var regl?Yükselme olmazmi regl günüm geçince
2gun kaldı olmama2 normal olması gereken bir deger canım yükselme olacak olsa 5 ve üstü çıkardı kaç gun var regl?
sanmıyorum canım ancak geç döllenme falansa bekle bakalım2gun kaldı olmama
Daha önce beta baktırmış mıydınız. Önceki negatif değere göre yüksekse ihtimal varKızlar regl den 3 gün önce beta verdim 2.0 çıktı sonradan yükselir mi sizce ?
Regl olmassam pazartesi kan vermeye gideyim tekrarsanmıyorum canım ancak geç döllenme falansa bekle bakalım
elbette gıdın :) hadı hayırlısıRegl olmassam pazartesi kan vermeye gideyim tekrar
Önceki 0.100 dü regl 3 gün önce 2.0 çıktıDaha önce beta baktırmış mıydınız. Önceki negatif değere göre yüksekse ihtimal var
Regl gününüzde adet olmazsanız tekrar baktırınÖnceki 0.100 dü regl 3 gün önce 2.0 çıktı
İnşallah geç dollenmedir :)elbette gıdın :) hadı hayırlısı
Kesin 3 gün varsa gebelik olmamış demektirKızlar regl den 3 gün önce beta verdim 2.0 çıktı sonradan yükselir mi sizce ?
Nasip diyelim ozamnKesin 3 gün varsa gebelik olmamış demektir
Ama regle daha fazla varsa bilinmez
Tam 10 uncu gün vermişimYumurtlama tarihinizi biliyorsanız eğer onun üzerinden yaklaşık 10 gün geçmişse betanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?