- 15 Ocak 2016
- 657
- 497
- 103
- 36
- Konu Sahibi turuncupipet
ArkAdaşlar yarın adet olmam gerekiyor bende kan pıhtılaşması olduğu için erkenden yaptırıyorum. Daha önce bir kaybım oldu. bu değer hamile olduğumu gösterir mi? Yoksa sevinmeyimmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır test yaptım doktora yetişsmedim geç kaldım yarın tekrar yaptırsammı yoksa iki gün sonrasını mı beklesemGösterir canım ama erken gebelik değeri bu. Gün aşırı takip edip iki katına çıkıyor mu diye takip edilmeli. İğnelere başladın mı?
Kullandoğım ilaçlar sürekli aldığım ilaçlar ama cuma tekrar gitsem iyi olur zaten yarın bakalım adet olurmuyum olmazmıyım beklicemHerhangi bir iğne ilaç vs kullandıysan o yüzden de bu değerlerde çıkar. Normal yoldan bşr gebelikse 2 gün sonra 22 ve üstü çıkmalı katlamalı sürekli
Yarın olmaz 2 gün geçsin ki katlamayı gör.Hayır test yaptım doktora yetişsmedim geç kaldım yarın tekrar yaptırsammı yoksa iki gün sonrasını mı beklesem
Umarım kimyasal gebelik falan yoktur kaç aydır bekliyorduk bebek haberiniYarın olmaz 2 gün geçsin ki katlamayı gör.
Tahmin ediyorum bir buçuk yıl da ben bekledim o yüzden erken umutlanmanı istemem. Sınırda bir sonuç. Evet olabilirsin ama Kimse sana bu değerlerle kesin hamilesin ya da değilsin diyemez. Yüksek ihtimalle bir döllenme olabilir. benim ilk 200 ve bir gün sonra 300 çıktı küsuratları hatırlamıyorum. Doktorum folik kullan aspirine devam et şimdilik erken dedi. Bende de pıhtılaşma var. 2800 olduğunda bile ultrasonda bakma ihtiyacı duymadı. İstemedim de. Çünkü hala hamilelik denilmiyor. 6000 olunca ultrasona çağırdı yine gitmedim. Ne zaman 8 haftalık oldu diye hesap ettim o zaman ultrasona girdim ve o zaman hamile muamelesi gördümUmarım kimyasal gebelik falan yoktur kaç aydır bekliyorduk bebek haberini
Siz iğneye ne zaman başladınızTahmin ediyorum bir buçuk yıl da ben bekledim o yüzden erken umutlanmanı istemem. Sınırda bir sonuç. Evet olabilirsin ama Kimse sana bu değerlerle kesin hamilesin ya da değilsin diyemez. Yüksek ihtimalle bir döllenme olabilir. benim ilk 200 ve bir gün sonra 300 çıktı küsuratları hatırlamıyorum. Doktorum folik kullan aspirine devam et şimdilik erken dedi. Bende de pıhtılaşma var. 2800 olduğunda bile ultrasonda bakma ihtiyacı duymadı. İstemedim de. Çünkü hala hamilelik denilmiyor. 6000 olunca ultrasona çağırdı yine gitmedim. Ne zaman 8 haftalık oldu diye hesap ettim o zaman ultrasona girdim ve o zaman hamile muamelesi gördüm
Aslında 4 doktora gittim 2 si kesin kullanmalısın dedi diğer 2 si kullan Ama ciddi boyutta değil dedi anlamadım gitti bende:)Pıhtılaşman ciddi boyuttaysa vakit kaybetmeden doktora git canım. Hengi genlerinde var mutasyon?
Hamilesiniz ama çok minik yerleşme döneminde. Bolca istirahat edin ve 2 gün sonra testi tekrarlayın. İnşallah yükselir. Sağlıkla devamını görürsünüz inşallahArkAdaşlar yarın adet olmam gerekiyor bende kan pıhtılaşması olduğu için erkenden yaptırıyorum. Daha önce bir kaybım oldu. bu değer hamile olduğumu gösterir mi? Yoksa sevinmeyimmi
Benmde 16idi degerm canm 1 gun sonra 19 fln cikmisti. 1 hafta snra yukselmeye basladi adam akilli. Sndede gebelik var insallah saglikla ilerler. Agir is yapma sakinUmarım kimyasal gebelik falan yoktur kaç aydır bekliyorduk bebek haberini
Allah razı olsun lütfen dua edin banaHamilesiniz ama çok minik yerleşme döneminde. Bolca istirahat edin ve 2 gün sonra testi tekrarlayın. İnşallah yükselir. Sağlıkla devamını görürsünüz inşallah
Dikkat edicem inş bebişim için umarım sağlıkla alırım kucağımaBenmde 16idi degerm canm 1 gun sonra 19 fln cikmisti. 1 hafta snra yukselmeye basladi adam akilli. Sndede gebelik var insallah saglikla ilerler. Agir is yapma sakin
12. Haftadan sonra başlayacağım. o zamana kadar coraspinSiz iğneye ne zaman başladınız
Doktorum bana hamile olduğunu anlar anlamaz iğneye başlayalım demişti12. Haftadan sonra başlayacağım. o zamana kadar coraspin
Aspirin kullanmıyorsan o yüzden öyle demiştir. Yarın tekrar ölçtürüp gidersin. Kadın doğumcu mu hematolog muDoktorum bana hamile olduğunu anlar anlamaz iğneye başlayalım demişti