- 13 Temmuz 2019
- 41
- 19
- 3
- 30
- Konu Sahibi Hellosirin
Adete bir gün var daha normal kan aldırıken baktırmak istedim 2.48 çıktı
Böyle olup yükselen oldu mu hiç ??
Böyle olup yükselen oldu mu hiç ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet olmadım göğüslerimde sabah kalktığımda şiş ve acıyordu artık nasip bakalımGeç döllenme ise artabilir
Bu duruma benzer bir çok yazı okudum burda ben gibi 2 gün önce verip adeti 8 gün gecikince baya artanı felan okudum ama rabbimizdenÇok zor canım 1 hafta var falan deseydin bir ihtimaldi. Ama tabii kısmet.
Istiyorsan Rabbim tez vakitte versin canim insallah hakkinda hayirlisi olsunBu duruma benzer bir çok yazı okudum burda ben gibi 2 gün önce verip adeti 8 gün gecikince baya artanı felan okudum ama rabbimizden![]()
AMin inşallah rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip EtsinIstiyorsan Rabbim tez vakitte versin canim insallah hakkinda hayirlisi olsun
Sen kendine dikkat et canım, ilaç vs içme sakın. 2 gün sonra bi daha baktır. Yükseliyorsa değer sağlıklı bir gebeliktir.Bu duruma benzer bir çok yazı okudum burda ben gibi 2 gün önce verip adeti 8 gün gecikince baya artanı felan okudum ama rabbimizden![]()
İnşallah yükselirSen kendine dikkat et canım, ilaç vs içme sakın. 2 gün sonra bi daha baktır. Yükseliyorsa değer sağlıklı bir gebeliktir.
Folikasit vardı ondan içtimSen kendine dikkat et canım, ilaç vs içme sakın. 2 gün sonra bi daha baktır. Yükseliyorsa değer sağlıklı bir gebeliktir.