Yumurtlama takibi yapmışmıydınızArkadaşlar merhaba. Regl en son 26 martta olmuştum normalde 27 nisanda olmam gerekti ama 2 gün gecikti bende dün 2 tame test yaptım biri erken biri normal. İkisinde de silik çizgi çıkınca acilde beta değerine baktırdık. 85 çıktı. Doktor daha çok başı kese henüz görünmez 2 günde bir kan testi vermen gerekiyor dedi. Dış gebelik, kimyasal gebelik vs takibi yapmak için. Bebek şu an kaç haftalık oluyor acaba bilgisi olan var mı
Kaç haftalık yani bence 2 3 haftalık falandır çok küçükArkadaşlar merhaba. Regl en son 26 martta olmuştum normalde 27 nisanda olmam gerekti ama 2 gün gecikti bende dün 2 tame test yaptım biri erken biri normal. İkisinde de silik çizgi çıkınca acilde beta değerine baktırdık. 85 çıktı. Doktor daha çok başı kese henüz görünmez 2 günde bir kan testi vermen gerekiyor dedi. Dış gebelik, kimyasal gebelik vs takibi yapmak için. Bebek şu an kaç haftalık oluyor acaba bilgisi olan var mı
hayır beklemiyordum böyle bi şeyiYumurtlama takibi yapmışmıydınız
yani 1 ayı kesin geçmemiştir diyebilir miyizKaç haftalık yani bence 2 3 haftalık falandır çok küçük
Testlerinizin resmi varsa atar mısınızArkadaşlar merhaba. Regl en son 26 martta olmuştum normalde 27 nisanda olmam gerekti ama 2 gün gecikti bende dün 2 tame test yaptım biri erken biri normal. İkisinde de silik çizgi çıkınca acilde beta değerine baktırdık. 85 çıktı. Doktor daha çok başı kese henüz görünmez 2 günde bir kan testi vermen gerekiyor dedi. Dış gebelik, kimyasal gebelik vs takibi yapmak için. Bebek şu an kaç haftalık oluyor acaba bilgisi olan var mı
Kesin diyemeyiz ben doktor değilim sonuçtayani 1 ayı kesin geçmemiştir diyebilir miyiz
son adet tarihime göre 4 haftalık görünüyor betanın 85 olması düşük mü acabaSon adet tarihine göre kaç haftalık olduğuna bakabilirsiniz 3-4 haftalıktır
attım maalesefTestlerinizin resmi varsa atar mısınız
Benimde 186 çıkmıştı 4 haftalık demişti doktor 4 gün sonra 1000 üstü çıktı sizde bir kaç gün sonra tekrar yapın artışında sorun olmaz inşallahson adet tarihime göre 4 haftalık görünüyor betanın 85 olması düşük mü acaba
acilde baktırdığım doktor daha cok başı kese oluşmamıştır dedi sadece kaç haftalık olduğunu söylemedi maalesef bana186 çıkmıştı 4 haftalık demişti doktor 4 gün sonra 1000 üstü çıktı sizde bir kaç gün sonra tekrar yapın artışında sorun olmaz inşallah
teşekkür ederim2 gune 1 test verin, katlanarak artmasi gerekiyor en az yuzde 60 duzeyinde artis lazim.
Istenilen bir gebelikse saglikla gelsin, bu arada sat'iniza gore 4+1 olmasi gerekiyor ancak, dollenme tarihinden oturu bi tik hcg dusuk ya da yuksek olabilir.
Takip yapin, hicbir seye takmadan devam edin, stressiz guzel gecsin gebeliginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?