Betahcg artışı

Glsmmc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
644
361
53
Kızlar 07 Nisa'nda adetime 3 gün kala 17.68 çıktı bugün yani 11 Nisa'nda değerim 115.3 çıktı Nasıl sizce fazla mı artmış

Gayet iyi canım iki güne bir en az iki katı artış olması gerek

En az mı iki katı olması lazım ben iki katından fazla olması da sıkıntı sanıyordum
İlk artışım benim de yüksekti ama normalmiş Canm benim ilk 32 çıkmıştı 2 gün sonra 139 çıktı Dr değeri beğenmişti sen 2 günde bir baktır en az %60 artması gerekiyormuş

İlk artışım benim de yüksekti ama normalmiş Canm benim ilk 32 çıkmıştı 2 gün sonra 139 çıktı Dr değeri beğenmişti sen 2 günde bir baktır en az %60 artması gerekiyormuş
Hmm inşallah canım Perşembe tekrar yapayım testi o zaman . Teşekkür ederim bilgiler için

En az mı iki katı olması lazım ben iki katından fazla olması da sıkıntı sanıyordum
Yok canım en az iki katı olması gerek gayet iyi canım. Hayırlı olsun daha av çok küçük ama biraz beklemen gerekecek keseyi falan görmen için 3 haftalık falan oluyor sanirim

Yok canım en az iki katı olması gerek gayet iyi canım. Hayırlı olsun daha av çok küçük ama biraz beklemen gerekecek keseyi falan görmen için 3 haftalık falan oluyor sanirim
Acilde ki doktor 4 haftalık sesi kadın Doğuma git dedi bende biraz beklemek istiyorum keseyi kalp atışını duymak için ama bilmiyorum kadın Doğum bana ne yapabilir ki

Artışta bir sorun yok, benim bildiğim fazla artmış olması da sorunu değil çoğul gebelik olabileceğini gösteriyor. Kadın doğuma gitmen de şu an bebeği veya keseyi göremezsin zaten ama doktor sana folik asit başlatabilir o yüzden önemli. Hayırlı olsun

Allah razı olsun canım ..folik asit gebe kalmadan 4 ay önce başlamıştım içmeye ..biraz bekleyeyim dimi doktor için

Allah razı olsun canım ..folik asit gebe kalmadan 4 ay önce başlamıştım içmeye ..biraz bekleyeyim dimi doktor için
Ben beklemeden gitmiştim bişey yapmadı folik asit verdi sadece, ama diğer doktorlar ne yapıyor bilemiyorum git veya gitme diyemem. Sonuçta gitmekten de zarar gelmez.

Bana da yardımcı olun lütfen son adet:20 Ağustos bugün yaptırdım (16 Eylül) beta hcg:9.85 çıktı nasıl az mı? Hamile miyim doktor yoktu gosteremedim

Bana da yardımcı olun lütfen son adet:20 Ağustos bugün yaptırdım (16 Eylül) beta hcg:9.85 çıktı nasıl az mı? Hamile miyim doktor yoktu gosteremedim
Konunun uzmanı değilim ama bhcg 5 ten yukarısı gebelik var demek diye biliyorum testi de epey erken yapmışsın bıraksaydın reglin bi kaç gün gecikseydi. Üzmek istemem ama bazen sağlıksız olanlar regl zamanı vücuttan atılabiliyormuş umarım tutunur bebeğin. Miniğin yoldaysa şimdiden tebrik ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…