Gebeliğe Hazırlık BetaHCG Az mı artmış kızlar ? 🤔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sevm57

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
2.793
4.000
83
Hanımlar ben bat dan 3 gün önce pazartesi günü evde test yapmistim pozitif gorunce kan verdim degerim 14.9 du dün adet günümde tahlili yeniledim 48.4 cikti herhangi bir sorun var mi sizce ?
Saglik ocaginda ki doktor cok erken var veya yok diyemiyorum 1 hafta sonra yenileyelim tahlili dedi ama 2 gunde bir yenilemem gerekmiyor muydu ?
Ek olarak herhangi bir lekelenme veya siddetli agrim yok sadece arada kasiklarima reg sancisi gibi hafif sanci giriyor ama 1 dkda geciyo ve goguslerim agriyor o kadar

15+15+15=45 gün başına 15beta hcg bence olması gerektiği gibi artmış düzenli bir artış var inşallah hamilesindir sağlıcakla kucağına al

merhabalar. değeriniz 3 gün sonra 3 kat artmalıydı en az ki öyle olmuş. şuan gebelik var görünüyor ama çok çok yeni. bunun sağlıklı bir gebelik olup olmadığını anlamak için dediğiniz gibi takip etmek gerek. iki günde bir de verebilirsiniz ama doktor kesin olarak görelim diye bir hafta demiştir muhtemelen. artacaksa iyice artar, Allah korusun sorun varsa belli olur bir hafta sonra diye. sizin tercihiniz arada tekrar baktırabilirsiniz. İnşallah sağlıkla ilerler mis gibi :)

Cok tesekkur ederim cevabiniz icin ❤ Sizde insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebişinizi

Insallah ❤ doktor biraz tedirgin etti de
Tedirgin olmayın bende yeni ogrendim hamileliğimi kanda 83 çıktı iki gün sonra tekrar ver 160 çıkması lazım dedi doktorum 167 çıktı bende sizinkinini o şekilde hesapladim yavaş yavaş yükselir çok yeni hamilesinizdir o yüzden artıs öyledir.Benim içinde dua edin pazartesi kese görmeye gidicem inşallah herşey yolundadır se beni haberdar et kendinden Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…