- 5 Ağustos 2025
- 194
- 74
- 13
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan bende aynı şeyi yaşıyorum idrar testlerim hep silik çizgi pozitif ama dün kan testi yaptırdım negatif. Belki pozitife döner bir umut diye bekliyorumKimyasal gebelik mis ,idrar testlerinde pozitif ama kanda görünmüyordu ,büyük bi yıkım oldu benim için![]()
En kötüsü o bı umutla gidiyorsun kalpin pır pır negatifi görünce insan bı hoş oluyor,ama regl gelmeden umut kesilmez Hayırlısı olsun gülüm hakkındaŞuan bende aynı şeyi yaşıyorum idrar testlerim hep silik çizgi pozitif ama dün kan testi yaptırdım negatif. Belki pozitife döner bir umut diye bekliyorum
En kötüsü o bı umutla gidiyorsun kalpin pır pır negatifi görünce insan bı hoş oluyor,ama regl gelmeden umut kesilmez Hayırlısı olsun gülüm hakkındavardır bı hayir ,kaç gün kaldı regle ?
Hepimizin hakkında hayırlısı olsungecikmemin üçüncü
Aynen öyle canım gelişmelerden müsait oldukça haber et aklım sende kalır şimdiİnşallahaz önce tekrar evde kendim test yaptım yine silik çizgi çıktı. Hakkımızda hayırlısı
![]()
Benim de ayni durum pcos var silik ve kanda 2.3 cikti sizin sonradan gelişme var mi?Aynı durumdan muzdaribiz yaaa benimde adetime daha 9 gün var ama pcos olduğu için ne zaman olcağım belli olmuyo bu ay yumurtlamayı takip ettim 3 tane test yaptım 2 sinde hafif silik biri negatif çıktı kan verdim 2.30 çıktı
Kızlar benim adetime 16 gün kala benim beta hcgm 2.30 çıktı erken gebelik testimde pozitif çıktı adetime on gün var daha yükselme ihtimali var mıEvet insanın kafası allak bullak oluyor. Çok fazla şey okudum ben de. Ne düşüneceğimi bilemedim. Her şeyin hayırlısı beklemekten başka çaremiz yok :)