Betahcg bakar mısınız kızlar?

denizimduygum01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2020
289
200
53
27
Kızlar bilgisi olanlar yazabilir mı? Ne anlama geliyor betahcg sonucu?

Eklentiler

• Screenshot_20210104-180802_Gallery.webp
    Screenshot_20210104-180802_Gallery.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 85
Yani 1000 değil onun da üzerinde maşallah ya 😍 Bu iyi bisey değil mi iyiye işaret ilk cocuk olunca kuzum merak ediyor insan 🤗
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Sizin son adetinizin üzerinden baya geçmiş ondan sanırım değeri böyle yazmışlar. Çok yüksektir değeriniz.

Kaç haftalık oluyor ki anlamadım ya kafam iyice karıştı kimisi daha 2-3 haftalık diyor kimisi 5-6 haftalık anlamadım gitti

5 haftalık olmalısınız. Cihaz 1000 üzeri değerleri ölçmediği için sonuç bu şekilde verilmiş. 2-3 hafta olmasına imkan yok zaten regl tarihiniz bile geçmiş. Tam gününü ultrasonda doktor söyler ☺️

5 haftalık olmalısınız. Cihaz 1000 üzeri değerleri ölçmediği için sonuç bu şekilde verilmiş. 2-3 hafta olmasına imkan yok zaten regl tarihiniz bile geçmiş. Tam gününü ultrasonda doktor söyler ☺️
Çok teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum zaten evet 2-3 hafta olması bencede imkansız

Slm bende son adet tarihim 26 kasımdı 30 aralıkta test pozitif cıktı net bi şekilde 1 aralıkta kan sonucu 1962 Cikti. Perşembe gününe kadın doğum sıra alabildim. Merak ediyorum bende. Değer arttı mi kese var mi yarın öğrencem. Kaç haftalık olduğunu falan. Sadce belim be karnım adet olacak gibi geceleri çok agriyor 😔 korkuyorum bakalım ne cikacak

Slm bende son adet tarihim 26 kasımdı 30 aralıkta test pozitif cıktı net bi şekilde 1 aralıkta kan sonucu 1962 Cikti. Perşembe gününe kadın doğum sıra alabildim. Merak ediyorum bende. Değer arttı mi kese var mi yarın öğrencem. Kaç haftalık olduğunu falan. Sadce belim be karnım adet olacak gibi geceleri çok agriyor 😔 korkuyorum bakalım ne cikacak
Korkma canım benim allahın izniyle bisey olmaz kanama olmadığı sürece hiçbir sıkıntı olmaz 🙏🏻🙏🏻 Benimde pazartesi bakalım merakla bekliyorum bende 💕

Back
X