- 27 Aralık 2020
- 289
- 200
- 53
- 27
- Konu Sahibi denizimduygum01
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim en son 27 kasımda oldum daha da olmadım.. Bu değer normal değil mi yaniDegeriniz 1000den büyükmüş.. hayırlı olsun. En az 5 olması gerekti. Adet bayağı geçmiş sanirim. Masallah yüksek çıkmış
1000den büyük diyor. Yani tam kaç olduğu değil de 1000den
Yani 1000 değil onun da üzerinde maşallah ya1000den büyük diyor. Yani tam kaç olduğu değil de 1000den yüksek olup olmadığına bakılıp yazılmış.
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Sizin son adetinizin üzerinden baya geçmiş ondan sanırım değeri böyle yazmışlar. Çok yüksektir değeriniz.Yani 1000 değil onun da üzerinde maşallah yaBu iyi bisey değil mi iyiye işaret ilk cocuk olunca kuzum merak ediyor insan
![]()
Amin inşallah çok teşekkür ederim yardımınız için allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahSağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Sizin son adetinizin üzerinden baya geçmiş ondan sanırım değeri böyle yazmışlar. Çok yüksektir değeriniz.
Amiiiiin amiiiin inşallah.Amin inşallah çok teşekkür ederim yardımınız için allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
5in üzerinde gebelik var deniliyor. Sizin masallah kat kat üstü çıkmış.. ikiz var mı ailenizdeAdetim en son 27 kasımda oldum daha da olmadım.. Bu değer normal değil mi yani
5in üzerinde gebelik var deniliyor. Sizin masallah kat kat üstü çıkmış.. ikiz var mı ailenizde![]()
Eşimin kendisi ikiz5in üzerinde gebelik var deniliyor. Sizin masallah kat kat üstü çıkmış.. ikiz var mı ailenizde![]()
5in üzerinde gebelik var deniliyor. Sizin masallah kat kat üstü çıkmış.. ikiz var mı ailenizde![]()
Hayır görmedim canım daha haftaya gidecem hastahaneyeKeseyi gördünüz mü?
Kalp atışını da büyük ihtimalle duyarsınız haftaya. İki kere gitmemiş olursun böylece.Hayır görmedim canım daha haftaya gidecem hastahaneye
Keseyi gördünüz mü?
Kaç haftalık oluyor ki anlamadım ya kafam iyice karıştı kimisi daha 2-3 haftalık diyor kimisi 5-6 haftalık anlamadım gittiKalp atışını da büyük ihtimalle duyarsınız haftaya. İki kere gitmemiş olursun böylece.
Kaç haftalık oluyor ki anlamadım ya kafam iyice karıştı kimisi daha 2-3 haftalık diyor kimisi 5-6 haftalık anlamadım gitti
Çok teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum zaten evet 2-3 hafta olması bencede imkansız5 haftalık olmalısınız. Cihaz 1000 üzeri değerleri ölçmediği için sonuç bu şekilde verilmiş. 2-3 hafta olmasına imkan yok zaten regl tarihiniz bile geçmiş. Tam gününü ultrasonda doktor söyler![]()
Korkma canım benim allahın izniyle bisey olmaz kanama olmadığı sürece hiçbir sıkıntı olmazSlm bende son adet tarihim 26 kasımdı 30 aralıkta test pozitif cıktı net bi şekilde 1 aralıkta kan sonucu 1962 Cikti. Perşembe gününe kadın doğum sıra alabildim. Merak ediyorum bende. Değer arttı mi kese var mi yarın öğrencem. Kaç haftalık olduğunu falan. Sadce belim be karnım adet olacak gibi geceleri çok agriyorkorkuyorum bakalım ne cikacak