Betahcg değeri idrar testiyle belli olur mu?

betuluzun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
5
2
1
29
Merhaba arkadaşlar 29 nisan da ilk testimi yaptım ikinci çizgiyi gördüm. Sonra ikinci testimi 1 mayısta yaptım ondada ikinci çizgiyi gördüm. Çizgilerin koyulugu önemli mi yani beta hcg değerinin artmasıyla bi alakası var mı? Kan vermeye gidemedim henüz.

Evet, beta hcg yukseldikce cizgilerin rengi koyulasiyor

Merhaba arkadaşlar 29 nisan da ilk testimi yaptım ikinci çizgiyi gördüm. Sonra ikinci testimi 1 mayısta yaptım ondada ikinci çizgiyi gördüm. Çizgilerin koyulugu önemli mi yani beta hcg değerinin artmasıyla bi alakası var mı? Kan vermeye gidemedim henüz.
Evet beta yükseldikçe koyulaşma olur hayırlı olsun 🙏🤗

Kan verip düzenli artişa baktırın. Sağlıklı gebelik olduğundan emin olun.

Koyulaşma olmuyorsa yükselmediği anlamına gelir mi benimkilerin ikisi de aynı koyulukta gibi?
Kesin sonuç kan testi canım kan ver düzenli artışını takip et ama koyulaşma olmalı diye biliyorum

Koyulaşmadığı, bhcg'nin artmadığı anlamına gelmez. O sabah çok susuz kalmamış olmak veya testin hassasiyeti rengin koyuluğunu etkiliyor. Ben 1 gün arayla 2 test yapmıştım arada fark vardı ama çok değildi. Siz hemen ertesi gün yaptıysanız hele de reglden önce çok fark etmemiş olabilir. Neden koyulaşmadı diye stres olmayın.

Bu arada ben kan da vermedim. Doktoruma sordum, 5. hafta bitince gel dedi. Doğrudan keseyi gördüm. Kan veremezseniz de stres olmayın, illa kan vermem lazım diye gerilmeyin. Hayırlı olsun.

Back
X