Betahcg degeri nasıl

Kızlar adetim iki gün gecti degerim 37.5 cıktı iki gün sonra yaptırdım 86.68 cıktı

değerlerin düşük ama iki katına çıkması iyi görünüyo geç döllenmiş olabilir iki gün sonra tekrar baktır değerlerine

Evet doktorum var dedi deger iki katına cıkıyorsa sorun yok dedi iki katından fazla arttı inş hayırlısı olur iki düşügüm var Ve artık anne olmak istiyorum

Evet doktorum var dedi deger iki katına cıkıyorsa sorun yok dedi iki katından fazla arttı inş hayırlısı olur iki düşügüm var Ve artık anne olmak istiyorum

Bol bol dua et cnm.benmde adetim 10 gn geçtiğinde 58 di iki gn snra 230 oldu 6 gn snra.1904 bdahada bakmadim.keseyide bebisimide gördüm allahin izniyle cuma günü kalp atisini duyucam :)

Canım bemim adetim bir gün gecti 37.5 3 gün gecti 86.68 oldu yarın tekrar ölctürcem balalım ne olacak inş saglıkla devam edet benimmiki düşügüm var

İnş canım seninki gibi yükselir her sey yolunda gider sapasaglan alırız kucagımıza inş benim üçüncü gün 86.68 cıktı

Canım bemim adetim bir gün gecti 37.5 3 gün gecti 86.68 oldu yarın tekrar ölctürcem balalım ne olacak inş saglıkla devam edet benimmiki düşügüm var

Umudnu.kaybetme bol bol dua et ve dikkat et kendine

Tam aksine bu sefer öok umutluyum ve bebegim benimle olacak bugün bir kutu aldımm ona ait ilk seyi testi koyucammiçinevbirde ufak not yazacagım devam eden günletde ona sit görüntüleri falan koyucam o kutuya ve iletde onun olacak onu ne kadar istediğimi ne kadar sevdiğimi anlatacagım 😊

kızlar mrb sat:14 nisan 19 mayıs günü betahcg : 1360 doktor ikiz olabilir dedi ilk usg kese 4 mm bugün 7 mm kalp atışı duyamadık henüz ikiz olma şansı gerçekten varmıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…