Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evde gebelik testi yaptım sonuç pozitif çıktı kanda da teyit etmek için bugün aile hekimliğimde kan verdim sonucum 239,9 görünüyor sistemde galiba hamilelik var doktoruma pazartesi gidecez ama tahmini olarak kaç haftalıktır bilenler yardımcı olabilir mi acaba
Evde gebelik testi yaptım sonuç pozitif çıktı kanda da teyit etmek için bugün aile hekimliğimde kan verdim sonucum 239,9 görünüyor sistemde galiba hamilelik var doktoruma pazartesi gidecez ama tahmini olarak kaç haftalıktır bilenler yardımcı olabilir mi acaba
Merhabalar, bana 3. gün düşük kaliteli 2 embriyo transferi yapılmıştı. transferin 11. günü betahcg degerim 34.84 , 13. gün degerim 126 çıktı. Doktorum 17. gün bir daha baktırmamı istedi degerime. Çok stresliyim degerim artacakmi diye