Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yukselmez 5 altı deger negatifMerhaba 13 Ekim'de beta HCG 1.20 çıktı 20 Ekim tarihli beta HCG değerim 2.39 çıktı yükselme ihtimali var mı yoksa artık umudu kesmeli miyim?
Teşekkür ederimYukselmez 5 altı deger negatif
Yumurtlamayi takip ettiniz mi hangi gündü?Merhaba 13 Ekim'de beta HCG 1.20 çıktı 20 Ekim tarihli beta HCG değerim 2.39 çıktı yükselme ihtimali var mı yoksa artık umudu kesmeli miyim?
Takvime göre 4 ekimdi emin de olamıyorum yükselir mi sonradan diyeYumurtlamayi takip ettiniz mi hangi gündü?
Kesin bir şey söyleyemez içiniz rahat etsin istiyorsanız tekrar kan testi yaptırabilirsiniz . İnşallah yükselirMerhaba 13 Ekim'de beta HCG 1.20 çıktı 20 Ekim tarihli beta HCG değerim 2.39 çıktı yükselme ihtimali var mı yoksa artık umudu kesmeli miyim?
Takvim genelde yanlis oluyor onu baz almayin ovulasyon testiyle takip edin bence bundan sonra. 1.20 cikan sonuc direkt negatif çünkü bazı hastanelerin negatif değeri o. Ama diğeri kafa karıştırıcı belki gec yumurtlama ve döllenme olmuştur iki gun sonra tekrar kan verin benceTakvime göre 4 ekimdi emin de olamıyorum yükselir mi sonradan diye
Geç döllenme ne kadar zaman sonra ortaya çıkar bilginiz var mı acaba , inanın benimde aklım karıştı ve umutlaniyorum ister istemez eşim de ümitleniyor çok arada kaldımTakvim genelde yanlis oluyor onu baz almayin ovulasyon testiyle takip edin bence bundan sonra. 1.20 cikan sonuc direkt negatif çünkü bazı hastanelerin negatif değeri o. Ama diğeri kafa karıştırıcı belki gec yumurtlama ve döllenme olmuştur iki gun sonra tekrar kan verin bence
Amin inşallah Allah isteyen herkese versinKesin bir şey söyleyemez içiniz rahat etsin istiyorsanız tekrar kan testi yaptırabilirsiniz . İnşallah yükselir![]()
İki gün sonra ayni yerde kan verin o zaman netlesir zaten. Yine de umitlenmemeye calisinGeç döllenme ne kadar zaman sonra ortaya çıkar bilginiz var mı acaba , inanın benimde aklım karıştı ve umutlaniyorum ister istemez eşim de ümitleniyor çok arada kaldım![]()
Amin inşallah çok teşekkür ederimİki gün sonra ayni yerde kan verin o zaman netlesir zaten. Yine de umitlenmemeye calisinhakkinizda hayırlısı olsun insallah..
aradan 7 gun gecmis.Bazi hastanelerin degeri 1.20 den basliyormus bende ayni yanilgiya dusmustum 1.20 gorunce artar diye tekrar gittim yine 1.20 cikmisti bi daha o hastaneyede test yaptirmadimMerhaba 13 Ekim'de beta HCG 1.20 çıktı 20 Ekim tarihli beta HCG değerim 2.39 çıktı yükselme ihtimali var mı yoksa artık umudu kesmeli miyim?
Evet bana da hemşire yükselebilir dedi umutlandırdı sonradan 2.39 çıktı hemşire yine umutlandırdı çevreden de baskı olunca kendimi sıkışmış gibi hissediyorum olmadığını bende artık kabullendim ama işte çevreye bunu anlatmak meselearadan 7 gun gecmis.Bazi hastanelerin degeri 1.20 den basliyormus bende ayni yanilgiya dusmustum 1.20 gorunce artar diye tekrar gittim yine 1.20 cikmisti bi daha o hastaneyede test yaptirmadim