BETAHCG DEĞERİİ YARDIM

siyahincii___

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2023
221
221
23
Kızlar adetim 4 gün geçti testte silik görünce ertesi gün kan verdim beta hcg 13.3 çıktı doktor gebelik dedi ama burdaki herkesin değeri çok yüksek okuduğuma göre sizce değerim düşükmü böyle ilk düşük değerle gebelik öğrenen var mı yardımcı olun korkuyorum 😞😔

Kızlar adetim 4 gün geçti testte silik görünce ertesi gün kan verdim beta hcg 13.3 çıktı doktor gebelik dedi ama burdaki herkesin değeri çok yüksek okuduğuma göre sizce değerim düşükmü böyle ilk düşük değerle gebelik öğrenen var mı yardımcı olun korkuyorum 😞😔
Doktor daha çok yeni oluşmuş yükselir dedi ama korku sardı

Sizinkinin günü çok yenidir. Git gide yükselecek. Birkaç gün sonra tekrar verin bakalım yükselecek mi...

Bende 34 le başladım üç gün sonra 187 oldu şuan bir artık üç dört güne bir kan verip takip edicem inşallah yükselir benimde seninde canım

Benim ki geç dollenmeydi adetimin üçüncü günü 34 başladık yavaş yavaş yükselecek inşallah

Ayy inşallah darısı bana keseni ne zaman gördün canım
Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah 🥰🥰 adet gecikmesinden 2 hafta sonra keseyim vajinal olarak gördük. Şöyle son adet tarihim 29 ağustostu bebeğin gelişimine göre onu 12 eylül olarak değiştirdi doktor kayıtlarda 😬

Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah 🥰🥰 adet gecikmesinden 2 hafta sonra keseyim vajinal olarak gördük. Şöyle son adet tarihim 29 ağustostu bebeğin gelişimine göre onu 12 eylül olarak değiştirdi doktor kayıtlarda 😬
Bana haftaya gel kese görünür dedi inşallah olur Allah'ım bu ilk aylar çok stresliya deger yukselecek mi kese olacak mı çocuk görünecek mikalbi atacak mi bir çok soru

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun içimi rahatlattınız 🫶 bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz cuma günü tekrar kan vericem inşallah yükselmiştir Rabbim herkese nasip etsin inşallah hamilelerede kolay doğum nasip eylesin kimsenin kucağını boş bırakmasın Allahım🤲🏻🌸

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun içimi rahatlattınız 🫶 bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz cuma günü tekrar kan vericem inşallah yükselmiştir Rabbim herkese nasip etsin inşallah hamilelerede kolay doğum nasip eylesin kimsenin kucağını boş bırakmasın Allahım🤲🏻🌸
Değeriniz arttı mı sonuç nasıl

Maalesef düştü değerim 11lere kadar ve dün gece ağrılı bi kanamam başladı kimyasal gebelik geçirdim 😭😭😭😭
Çok üzüldüm sizin adınıza en azından sağlıksız bir gebelik olduğu için böyle olduğunu düşünün fazla üzmeyin kendinizi ilerleyen zamanlarda sonlanması kendiliğinden düşmeyip doktor yardımıyla düşmediği için de iyi birşey aslında inşallah bu ay sağlıklı bir gebeliğiniz olur

Çok üzüldüm sizin adınıza en azından sağlıksız bir gebelik olduğu için böyle olduğunu düşünün fazla üzmeyin kendinizi ilerleyen zamanlarda sonlanması kendiliğinden düşmeyip doktor yardımıyla düşmediği için de iyi birşey aslında inşallah bu ay sağlıklı bir gebeliğiniz olur
İnşallah çok teşekkür ederim daha yeni evliyim yolun çok başındayım ama umutlandım sevindim alıştım şuan boşluğa düştüm sadece Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏

Amin inşallah insanı üzen beklentiler zaten bir daha gecikmeniz olursa hemen test yapmayın bekleyin 10 gün sevinciniz tam olsun

Back
X