Betahcg Ďegerim iyimi saýilir Kontrole ne zaman gitmeliyim

Gunes2222

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2020
11
2
1
32
Merhaba kızlar en son 19 ağustosta adet oldum 19 eylül kan verdim 147 çıktı değerim sizce nasil tecrubeli olan kimse yok etrafımda sizce kontrolü ne zaman gitmeliyim

Merhaba kızlar en son 19 ağustosta adet oldum 19 eylül kan verdim 147 çıktı değerim sizce nasil tecrubeli olan kimse yok etrafımda sizce kontrolü ne zaman gitmeliyim
Benimde son adet tarihim 20 Ağustos dün kan verdim 144 çıktı canım inslh iyidir sonuclarimiz ben çok evham yapıyorum

İki günde bir iki katına çıkması lazım. İstersen 4 gün sonra kan ver. 4 katı bi değer çıkarsa kese için beklersin.

Nerdeyse aynı tarihte canm ya bnde biraz oluruna bırakıp stres yapmak istemiyorum dura bilsem iki hafta bekleyip direk doktoramı gitsem diyorum
Valla bende beklemek istiyorum canım ama şu dış gebelik boş gebelik olayı kafamı yedi bitirdi ne zormuş. kucağımıza alana kadr hep tedirgin olcaz galiba. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🤲

2 gunde bir betani takip et 1500 oldumu doktora git canim kese ancak deger o rakamlara yukseldiginde gorunebiliyor

Insllah diyelim o zaman erken öğrenince boyle de zaman geçmiyormuş

Geçmez annesi geçmez. Hcg katlansın, kese gözüksün, kalp atışını duyalım, ikili testi güzel çıksın, cinsiyeti öğrenelim, ayrıntılı ultrasonu güzel çıksın, aman erken doğmasın, zamanı geldi doğsun.. 🙈 Bitmiyor yani, çok şükür veren Allah'ıma. ❤️

Valla bende beklemek istiyorum canım ama şu dış gebelik boş gebelik olayı kafamı yedi bitirdi ne zormuş. kucağımıza alana kadr hep tedirgin olcaz galiba. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🤲
Zaten skntı orda şöyle bir ağız tadıyla herkese haber bile veremedim o korkudan.Sende hala belirti varmi bnm sol kasığımda yanma ara sıra ağrı devam ediyor

Hmm tmm teşekkür ederim o zamn o değeri girmeden gitmeye gerek yok.
Evet canim kese gorunmedi diyip ileri bi tarihte gel diyecek stres olacaksin. Suan onemli olan betanin guzelce yukselmesi. Bi arkadasin soyledigi gbi 1500lerde vajinal ultrasonla gorunur karindan bakmayla daha yuksek degerlerde gorunur

Back
X