Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde son adet tarihim 20 Ağustos dün kan verdim 144 çıktı canım inslh iyidir sonuclarimiz ben çok evham yapıyorumMerhaba kızlar en son 19 ağustosta adet oldum 19 eylül kan verdim 147 çıktı değerim sizce nasil tecrubeli olan kimse yok etrafımda sizce kontrolü ne zaman gitmeliyim
Teşekkur ederim haftaici gidip baktiririm o zaman aslında iki günde bir gidilirmiş ama strese girmek istemiyorum daha düşük cunki değerGayet güzel canım bu hafta içi git baktır canım
Nerdeyse aynı tarihte canm ya bnde biraz oluruna bırakıp stres yapmak istemiyorum dura bilsem iki hafta bekleyip direk doktoramı gitsem diyorumBenimde son adet tarihim 20 Ağustos dün kan verdim 144 çıktı canım inslh iyidir sonuclarimiz ben çok evham yapıyorum
Ben o strese girmiştim sabırsızdım :)Teşekkur ederim haftaici gidip baktiririm o zaman aslında iki günde bir gidilirmiş ama strese girmek istemiyorum daha düşük cunki değer
O zaman hem keseyi hem de kalp atışını görürsün dayanabilirsen :)Nerdeyse aynı tarihte canm ya bnde biraz oluruna bırakıp stres yapmak istemiyorum dura bilsem iki hafta bekleyip direk doktoramı gitsem diyorum
Aynen dayanabilirsem canm:) haftalık olarak ne kadar acaba internette farklı seyler çıkıyorO zaman hem keseyi hem de kalp atışını görürsün dayanabilirsen :)
Insllah diyelim o zaman erken öğrenince boyle de zaman geçmiyormuşİki günde bir iki katına çıkması lazım. İstersen 4 gün sonra kan ver. 4 katı bi değer çıkarsa kese için beklersin.
Çok yeni canım 3-4 haftalık :)Aynen dayanabilirsem canm:) haftalık olarak ne kadar acaba internette farklı seyler çıkıyor
Valla bende beklemek istiyorum canım ama şu dış gebelik boş gebelik olayı kafamı yedi bitirdi ne zormuş. kucağımıza alana kadr hep tedirgin olcaz galiba. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinNerdeyse aynı tarihte canm ya bnde biraz oluruna bırakıp stres yapmak istemiyorum dura bilsem iki hafta bekleyip direk doktoramı gitsem diyorum
Ilk hamilelik tecrübesizlik arkasında sabırsızlığı getiriyor çok normal :)Ben o strese girmiştim sabırsızdım :)
2 gunde bir betani takip et 1500 oldumu doktora git canim kese ancak deger o rakamlara yukseldiginde gorunebiliyorMerhaba kızlar en son 19 ağustosta adet oldum 19 eylül kan verdim 147 çıktı değerim sizce nasil tecrubeli olan kimse yok etrafımda sizce kontrolü ne zaman gitmeliyim
Değerin 3000 e yakın olunca keseyi karından görebiliyorsun canım bilgin olsun öncesinde vajinal görünürIlk hamilelik tecrübesizlik arkasında sabırsızlığı getiriyor çok normal :)
Insllah diyelim o zaman erken öğrenince boyle de zaman geçmiyormuş
Zaten skntı orda şöyle bir ağız tadıyla herkese haber bile veremedim o korkudan.Sende hala belirti varmi bnm sol kasığımda yanma ara sıra ağrı devam ediyorValla bende beklemek istiyorum canım ama şu dış gebelik boş gebelik olayı kafamı yedi bitirdi ne zormuş. kucağımıza alana kadr hep tedirgin olcaz galiba. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin![]()
Hmm tmm teşekkür ederim o zamn o değeri girmeden gitmeye gerek yok.2 gunde bir betani takip et 1500 oldumu doktora git canim kese ancak deger o rakamlara yukseldiginde gorunebiliyor
Evet canim kese gorunmedi diyip ileri bi tarihte gel diyecek stres olacaksin. Suan onemli olan betanin guzelce yukselmesi. Bi arkadasin soyledigi gbi 1500lerde vajinal ultrasonla gorunur karindan bakmayla daha yuksek degerlerde gorunurHmm tmm teşekkür ederim o zamn o değeri girmeden gitmeye gerek yok.