BetaHcg değerim ve kese uyumu yok ve bebek görünmedi!

Morpelus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2020
179
260
53
Merhabalar. Döngüm 35-36 gün. Ayın 6 sında yaptırdığım kan sonucum 83. Adetime 3 gün vardı daha. 7 si akşamı 216. 13 ünde ise 1300dü. Ayın 28 inde randevu aldım kese göründü gayet sağlıklı dedi doktor Ama yine de bebek görmeyi beklerdim dedi. Tahminime göre doktora gittiğim gün 35-36 günlük bir gebeliğim vardı. yine kan tahliline bakalım dedi alındı ama sonuç 11.700 küsür çıktı. Hiç iç açıcı konuşmadı. Canım çok sıkıldı buna benzer şeyler basına gelen ya da anlayan birileri yorumlayabilir mi? Pazar günü tekrar çağırdı ama cesaret edemiyorum sanırım gitmeyeceğim birkaç hafta geçsin ki kesin olsun diyorum ama aklımdan da hiç çıkmıyor😔

Neden öyle dediki. Ben 5+3de gitmiştim sadece kese vardı bebek yoktu . Az daha bekle canim Allah gönlüne göre versin insallah

Umudumu kesmek istemiyorum hiç cıkar yolu yok mu
Beta HCG çok yüksek. O kadar yüksek olmasa bekleyin derdim. Hani 1000 olur falan. Duruma alıştırın bence kendinizi. Ama şu var hamile kalabiliyorsunuz demek ki. Bir iki aya yeniden hamile kalırsınız hemen.

düsükte değil yüksekte değil ama doktorda öyle söyledi bekleyelim bakalım diye ama o kadar sabırsızım ki. Yani merak ediyorum ama gitmek istemiyorum kötü bir şey duyarım diye. Zamanla kan değerinin düşebileceğini söyledi zaten. Beklentisi o yönde yani. Tabi hayırlısı olsun insallah hakkımızda ama çok istiyordum 😌

Merhabalar. Döngüm 35-36 gün. Ayın 6 sında yaptırdığım kan sonucum 83. Adetime 3 gün vardı daha. 7 si akşamı 216. 13 ünde ise 1300dü. Ayın 28 inde randevu aldım kese göründü gayet sağlıklı dedi doktor Ama yine de bebek görmeyi beklerdim dedi. Tahminime göre doktora gittiğim gün 35-36 günlük bir gebeliğim vardı. yine kan tahliline bakalım dedi alındı ama sonuç 11.700 küsür çıktı. Hiç iç açıcı konuşmadı. Canım çok sıkıldı buna benzer şeyler basına gelen ya da anlayan birileri yorumlayabilir mi? Pazar günü tekrar çağırdı ama cesaret edemiyorum sanırım gitmeyeceğim birkaç hafta geçsin ki kesin olsun diyorum ama aklımdan da hiç çıkmıyor😔
Benim de 8bin degerle sadece kese göründü, doktorum bir sorun yok dedi size neden öyle dedi acaba, beta hcg değeriyle bunun karşılaştırıldığını bilmiyordum

Benim de 8bin degerle sadece kese göründü, doktorum bir sorun yok dedi size neden öyle dedi acaba, beta hcg değeriyle bunun karşılaştırıldığını bilmiyordum
Daha önceki kan değerlerimin oranlarına bakıldığında bir aksilik var gibi görünüyor askında daha önceki kan sonuçlarım olmasaydı muhtemelen banada sorun yok takip edelim diyecekti

Daha önceki kan değerlerimin oranlarına bakıldığında bir aksilik var gibi görünüyor askında daha önceki kan sonuçlarım olmasaydı muhtemelen banada sorun yok takip edelim diyecekti
Anladim insallah bir sorun yoktur sağlıkla alırız kucağımıza :dua:

Benim 10bin çıkmıştı. Acildeki doktor, bir kadın doğumcuya muhakkak görünün.Bu sonuçlar normal değil demişti. Bir gün sonra doktora gittim. kese vardı ama bebek yoktu. Şuanda bebeğim 11 aylık oldu.

Benim 10bin çıkmıştı. Acildeki doktor, bir kadın doğumcuya muhakkak görünün.Bu sonuçlar normal değil demişti. Bir gün sonra doktora gittim. kese vardı ama bebek yoktu. Şuanda bebeğim 11 aylık oldu.
Nasıl ? Yaa ciddi misiniz daha ayrıntılı anlatır mısınız? Yani kaçıncı hafta idi vs ve 11 aylık derken haftalık mi 😀 pek anlayamadım

Nasıl ? Yaa ciddi misiniz daha ayrıntılı anlatır mısınız? Yani kaçıncı hafta idi vs ve 11 aylık derken haftalık mi 😀 pek anlayamadım
Hayır 11 aylık. Yani bebeğimi geçen sene 1 temmuzda kucağıma aldım. Darısı size inşallah.
Benim 2 kızım var. Büyük 18 küçük ise, 14 yaşında.
Rahatsızdım birde eğitim hayatına başlamıştım. Bu sebepten uzun yıllar ara verdim. 3ci bebeği düşündüğümde ise doktorlar hiç umut vermediler. Menopoz girmişsin dediler. 1 yıl sonra hiç ummadığım anda hamie olduğu ögrendim.
Çok düzenli olan adet dönemim her neden ise hamilelik düşünmeye karar verince hep geçikmeler yaşadım. 2 ay klomen kullandım. 1 ay iğne kullandım. Bunlar benim menopoz sürecini hızlandırdı ve hayatımda kist olmamışken 6 ay içinde 2 defa kistler oluştu.
Adetim geçikti ve ben umut ile umutsuzluk arasında gidip geldim. Ev taşıyordum daha çok kafamı ev işlerine verdim. Ne kadar geçikme yaşadığımı hatırlamıyorum. Evde test yaptım 2ci çiziği çok koyu çıkınca büyük kızımla acile gidip kan verdim. oradaki tahlil sonucu 10bin çıkmıştı.
Bir gün sonra hastaneye gittim 5,5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Yani değerim 10bin denildiğinde 5,5 haftalık hamileydim.

Back
X