Betahcg değerim ve tarlusal

maya3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2023
17
5
1
28
Merhaba hep regl düzensizliğim olmuştur bu sebepten hamilelikten şüphelenmeyip 5-6 gün kadar günde 2 tane olmak üzere tarlusal içtim bugün hamile olduğumu öğrendim bebeğe zararı olmuş mudur? Birde tahminim 4 haftalık hamileyim fakat kan değerim 47042 çıkmış yüksek mi!

Son Regline göre 4 haftaysa baya yüksek ama değilse normal olabilir

Merhaba 23 haftalik gebeyim bendede adet duzensizligi vardi gebe oldugumu bilmiyordum. 5 gun sabah aksam tarlusal kullandim. Doktorum bir problem olmayacagini aksine icerisinde progesteron oldugu için tutunmasını sağladığını söyledi. Saglikli bir gebelik geçirmenizi dilerim.🙋‍♀️

Merhaba 23 haftalik gebeyim bendede adet duzensizligi vardi gebe oldugumu bilmiyordum. 5 gun sabah aksam tarlusal kullandim. Doktorum bir problem olmayacagini aksine icerisinde progesteron oldugu için tutunmasını sağladığını söyledi. Saglikli bir gebelik geçirmenizi dilerim.🙋‍♀️
Merhaba teşekkür ederim böyle yorumlar okudukça mutlu oluyorum

Merhabalar yeni bir gelişme var mı hayırlı haberlerinizi bekliyorum 🤲🏼

Merhaba🙋‍♀️sağlıklı bir şekilde devam ediyor gebeliğim çok şükür. Ayrıntılı usg de yaptırdım hiçbir problem yok dedi doktorum. Sizinde bir problem yoktur umarım
Çok mutlu oldum çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı danasip etsin 🧿🧿 Benim gebeliğim daha belli olmadı ama regl olmam gereken tarih biraz geçti. Biraz daha bekleyip test yapacağım 🌸

Back
X