betahcg değerim

elci04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2011
119
4
68
Bursa
arkadaşlar merhaba 9aylık bebeğim var ve bn yine hamileyim süpriz oldu bzm için hiç planlamıyorduk bnm betahcg değerim 36708.6 bu kaç hatalık gebeliktir betahcg değer tablosuna baktım ama hiç bişey anlamadm sat tanda bakamıyorum çnkü düzenli adet olmadm doğumdan snra teşekkkürler

ne kadar yüksek bir değer bence doktoruna sor cnm üstelik bebeğim var diyorsun emziriyorsan emzirmeyi kestiriyorlar diye biliyorum hayırlı olsun bebişin

istediğim doktoa eylülde randevu veriyolar bn yarn aldım başka bir dktordan randevu ama merak ediyorum bebğim zaten emmyi bıraktı teşekkür ederim

istediğim doktoa eylülde randevu veriyolar bn yarn aldım başka bir dktordan randevu ama merak ediyorum bebğim zaten emmyi bıraktı teşekkür ederim

cnm genelde bhhcg ye göre değerlendirilmio haftası. düzenli olmasa da sat a göre değerlendirilio. benim kız kardeşim de yeni hamile sata göre bhcg tutmuyordu zaten ultrasona girdiğinde tetkikte söyleniyor haftası ama satı bilmen önemli ona göre takibi yapılıyor

beta hcg ile hamilelik haftası belirlenmiyor,sadece yüksek olması hamileliyi doğruluyor o kadar.Kesin haftayı sata göre bilebilirsin,bilmiyorsan,ultrason kesinleştirir.Niye haftasını merak ediyorsun,doğurmayı düşünmüyormusun?eğer öyleyse,kendi bileceyin iş,ama Allahın verdiyi cana kıyılmaz.Benim bir kuzenim var,16 yıllık evli,gitmediyi doktor,almadığı tedavi yok,ama olmuyor işte,çocuk sahibi olamıyor.Bir çocuk sahibi olmak için çabalayan insanlara bakıyorsun,bir de bebeyini aldırmak için sıraya dizilenlere...HERKES İÇİN HERŞEYİN HAYIRLISI İNŞALLLAH................

beta hcg hamilelik haftanı belirlemiyor,sadece yüksek olması hamileliyini doğruluyor,o kadar.Haftasını niye merak ediyorsun ki,doğurmayı düşünmüyormusun?Sanki öyle anladım.Eğer öyleyse,bu senin bileceyin bir iş,ama Allahın verdiyi cana kıyılmaz...Benim bir kuzenim var,16 yıllık evli,gitmediyi doktor,almadığı tedavi kalmadı,ama olmuyor işte,çocuk sahibi olamıyor.Ne bileyim yaaa,bir çocuk sahibi olmak için çabalayan insanlara bakıyorsun,bir de bebeğini aldırmak için sıraya dizilenlere,yazık değilmi atan o minnacık,günahsız yüreğe.Neyse,herkes için herşeyin hayırlısı inşallah.........

adetim 5 gun gectiginde Beta hcg 4.16 dı simdi 2.5 aylik hamileyim ilk baslarda 2 gunde bir hcg yaptirdim ve hcg degerim ustune katladi eger gebelik varsa hizla yukseliyor benim gun asiri 4 kat yukseliyordu doktor 5-6. Haftada keseyi gordu ustten bakti kese biyu 8 mm civarindaydi gec sollenme oldugunu soyledi cunku sata gore 8 haftalik falan olmasi gerekiyordfu 10 gun sonra alttan bakti bebegi ve kalp atisini gorduk bebek boyunu olcerek hamilelik haftasini ancak soyleyebiliyorlar simdi cok sukur gebeligim guzel gidiyor arkadaslar sunun icin yazdim bunlari hcgnin kac ciktigi degil gun asiri katlamasi onemli ayrica onceki gebeligimde bos gebelik yasamis biri olarak eger saglikli bir dollenme olmusa hersey yolunda gidiyor icinizi ferah tutun ilk haftalardaki dusuklerin nedeni bozuk gebelik yani kalitesiz sperm yada yumurtanin dollenmesi ile olusan gebeliktir bundafa embriyo gelismiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…