BetaHCG degerleri dusuk olup saglikli gebelik yasayanlar

Sonucun kac olursa olsun bebisin oldugunu belirlediyse yani 5 uzeri ise 2 gunde 1 2 katina cikmasi onemli en az %60 artis olmali bu dollenmeyle ilgili cnm 5.7 den yukselip guzel bi hamilelik gecrenlerde var umarim yardmci olmusumdur

benimde bugün 4,63 çıktı hemde adet oluyorum
sınırda bir rakam heveslenmek istemiyorum ama bir yandan da olumsuz düşünüp kendimi germek istemiyorum
2 gün sonra testi tekrarlayalım dedi
kan testine gitmeden idrar tahlili yapsam 5 den yukarı yükselmişse idrar testin de görünür mü

İnsallh bizimde saglkli olur sizin kac haftalk herhangi bi agriniz veya sancniz oluyomu benm bazen belim ve karnmda agri oluyo bu cok nadr bacgma kasilma gelio gogslerm cok hassaslasti migde bulntmda var sizde de varmi bnlar

Ayni seyleri inanki bende dusunuyorum benim ilk tahlilim 352 cikti ikinci tahlilim de 652cikti doktor bana 700 olmasi lazimdi dedi ama 700 cikmadi tutunmaya calisiyor cocuk dedi insallah oyledir . keske bilsemde sana yardimci olabilsem

Ayni seyleri inanki bende dusunuyorum benim ilk tahlilim 352 cikti ikinci tahlilim de 652cikti doktor bana 700 olmasi lazimdi dedi ama 700 cikmadi tutunmaya calisiyor cocuk dedi insallah oyledir . keske bilsemde sana yardimci olabilsem
Canım ilk tahlilini yaptırdıgında adetin geçmişmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…