Doğuma Hazırlık BetaHcg yanıltabilir mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

2 cocuklu anne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
101
64
98
Merhabalar...
Adetime 6 gün varken şiddetli bel ağrısı ile acile iğne vurdurmaya gittim. (Normalde bel fıtığı başlangıcı var arada igne yaptırırım.) Hamilelik suphesi var deyince doktor kan testi istedi ve değeri 0.100 çıktı yani negatif.
İğnemi vurdurdum.
İki gün sonra yani adetime 4 gün kala(dün) pembe akıntı iç çamaşırıma akmış. Adeti erken oldum sanıp ped koydum devamı gelmedi. Dünden beri sürekli sıcaklık basıyor, adet olacakmış gibi arada karın-kasik ağrılari, bel ağrıları ve sürekli yediğimin tadı ağzımda afedersiniz gegirme oluyor.

Acaba test yanılmış olabilir mi? Böyle veya buna benzer durum yaşayan varmi?
Belkide psikolojik ama belirsizlik daha kötüymüş

Şöyle söyliyim canım beklenen adete 6 gün kala yapmıssın ben beklenen adete 4 gün kala yaptırdıgımda 8 çıktı degerim yani sınırdaydı bu döllenmeylede alakalı adete 6 kala negatif görüp sonradan pozitifte göreblrsn bence

Teşekkür ederim cevabınız için.
Ben hayırlısı ne ise o olsun dedim.
hayırlısı ise testler yanıltsin. Ama sağlıksız gebelikte olacaksa bu olmasın...

Gebelik var mı peki

Maşallah rabbim sağ selim kucağınıza almayo nasip etsin dün erken gebelik testi yaptım galiba beni yanılttı bugünde adete 6 gün varken kan verdim maalesef negatif çıktı daha sonra pozitife döner mi bilmiyorm ama

Benim sonradan pozitif olmuştu işte ama.yuksek degildi degerler.3 gün gecikmeli adet olmuş oldum. Doktorda kimyasal gebelik yapmasantest bilmezdin bile dedi

Bende şu an kimyasal gebelik geçiriyorum umarım sonu sizin gibi güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…