Betahcg yavaş mı yükseliyor? Yardim!

EsraCgvn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2022
6
4
1
36
Merhaba

Son adetimin ilk gunu 6 ağustos.

31 ağustosta beta 237
3 eylülde 850
6 eylülde 2996 çıktı.

2 katına çıkması gerekiyor diyorlar ama sizin tecrubelerinize göre degerlendirirseniz çok mutlu olurum. Deliricem kalp atışı görene kadar birsey olacak diye çok korkuyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Merhaba

31 ağustosta beta 237
3 eylülde 850
6 eylülde 2996 çıktı.

2 katına çıkması gerekiyor diyorlar ama sizin tecrubelerinize göre degerlendirirseniz çok mutlu olurum. Deliricem kalp atışı görene kadar birsey olacak diye çok korkuyorum.
Şimdiden teşekkürler.
5 günlük gecikmede 1106 ile öğrenmiştim 4 gün sonra test verdim o da 3300 çıktı.

Değerlerin iyi güzel yükselmiş, kontrole gittiysen keseyi görmüşsündür ki artık beta baktırmana gerek kalmaz.

5 günlük gecikmede 1106 ile öğrenmiştim 4 gün sonra test verdim o da 3300 çıktı.

Değerlerin iyi güzel yükselmiş, kontrole gittiysen keseyi görmüşsündür ki artık beta baktırmana gerek kalmaz.
12sinde randevum var, umarım görülür. Çok teşekkürler:))

Hic bu tarz bir tecrübem olmadı, olan da tanimadim:) bir kaç kişi 2 ye kutlaması lazım dedi canımı sıktılar, sizlere danışmak istedim
Hanımefendi siz ''2ye katlaması gerekiyor bhcg yavaşmı yükseliyor diye" sormuşsunuz basit bi matematik hesabı yapınca zaten 2ye katladığı hatta daha hızlı yükseldiği görünüyor. Yani sıkıntı yok tadını çıkarın 🌸

Merhaba

31 ağustosta beta 237
3 eylülde 850
6 eylülde 2996 çıktı.

Şimdiden teşekkürler.
Gayet iyi yükselmiş değeriniz öyle şeylere takılmayın

Merhaba arkadaşlar ben adetimden bi gün önce bu pazartesi kan tahlili verdim 9.7 çıktı. Bugün gene kan tahlili vermeye gittim 15.8 çıktı tam olarak 2 ye katlanma olmadığı için ve değerler gözüme çok düşük geldi o yüzden biraz moralim bozuldu çünkü geçen ay bir kimyalsal gebelik yaşadım o zaman ilk hamile olduğumu 4 gün gecikme ile 190 ile öğrenmiştim. Ve 3 gün sonra kanamam başlamıştı acile gittiğimde kimyalsal oldu dediler bana. Şimdi böyle düşük değer ile öğrenince pekte fazla sevinemedim açıkçası çünkü gene aynı şeyleri yaşayıp düşmesinden kimyalsal dönmesinden dolayı korkuyorum ilk defa hamile kaldım yıllar sonra kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum birşey olmayacak diye. Acaba böyle aranızda düşük değerle öğrenipde sıkıntısız bir şekilde ilerlemesi olan arkadaşlarımız var mı yardımcı olabilmek şimdiden teşekkür ederim çok uzun yazdım hakkınızı helal edin 🥰🥰

Back
X