Betahcg

Pamukprensali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
3.758
2.084
133
Kızlar son ilişkim geçen pazardı çarşamba doktor yumurta catlamış dedi rahim kalınlığı var dedi ben bugün kan verdim negatif erken mi daha 7 aylık bir kaybım var :(

Yumurtlamadan 10gun sonra kanda net belli olur.
Spermler rahimde 3 ila 5 gun dayanabiliyor. Bu yuzden sansin var tabi Allah nasil ettiyse her türlü olur.

Bu kadar strese girerseniz olmaz. Anlıyorum zor ama başka çaresi yok.

canım ben de 3 haftalık hamileyim pazar aksami öğrendim ondan önce perşembe günü kan testi yapmıştım çıkmamıştı sonra hem idrarda hmde kan da çıktı bi kaç gün sonra bi da test yap çıkar büyük ihtimal

Merhaba arkadaşlar ,ben iki defa düşük yaptım.tekrar bebek düşünüyoruz.bu ay hiç korunmadık.regl günüme beş gün var bugün hem idrar hemde kan tahlili yaptım ikiside sonuç negatif .acaba sonuç pozitif olma ihtimali var mı?

canım ben de 3 haftalık hamileyim pazar aksami öğrendim ondan önce perşembe günü kan testi yapmıştım çıkmamıştı sonra hem idrarda hmde kan da çıktı bi kaç gün sonra bi da test yap çıkar büyük ihtimal
Canım ben çatlatma iğnesi vuruldum 3 mayısta 10 mayısta silik çizgi 12 mayısta nerdeyse hiç çizgi yoktu 16 mayısta tekrarladım idrarı belirgince ikinci çizgim çıktı o gün kan verdim negatif çıkmış geç döllenme olabilirmi senin kan değerin kaçtı negatifteyken ve pozitifteyken

Merhaba arkadaşlar ,ben iki defa düşük yaptım.tekrar bebek düşünüyoruz.bu ay hiç korunmadık.regl günüme beş gün var bugün hem idrar hemde kan tahlili yaptım ikiside sonuç negatif .acaba sonuç pozitif olma ihtimali var mı?
Geç döllenme olduysa olabilir tabi çok umutlanmayın ama regliniz en az 1 gün gecikirse tekrar test yaptırın

Canım ben çatlatma iğnesi vuruldum 3 mayısta 10 mayısta silik çizgi 12 mayısta nerdeyse hiç çizgi yoktu 16 mayısta tekrarladım idrarı belirgince ikinci çizgim çıktı o gün kan verdim negatif çıkmış geç döllenme olabilirmi senin kan değerin kaçtı negatifteyken ve pozitifteyken
negatifken bakmadim bilmiyorum ama pozitif 32.4 bu ilki ikincisi 126.2

Ayyy canım hamilemisin çok sevindiimmmm :KK36:

Merhaba arkadaşlar bende 5nisan 2017 tarihinde adet oldum toplam 6gün adet gördüm aradan 2 3 gün geçti ilişkiye girdim kaza sonucu hamile kaldım :) adet tarihimden hesaplamalarıma göre suan 2aylık hamile olarak görünüyorum ama tabı doktorum öyle demedi geç döllenme dedi neyse ilk kan tahlilim yaptırdım Beta 14.99 çıkmıştı doktorum ultrsyondan baktı kese yok dedi daha çook yeni dedi bende şöyle bi soru sormuştum peki suan kaç aylık haftalık günlük gebeyim diyince doktorum 3 haftalık falan dedi.neyse 1 hafta sonra gel kese ozaman çıkar görürüz dedi ve ben 1 hafta sonra hastaneye tekrar gittim yine kese falan yoktu 2ci kez kan testi yaptım Beta 272.8 çıktı kendi doktoruma sonuçları göstermeye gidicektim ve doktorum doğuma girmişti onun yerine bır başka kadn doğm doktoru vardı ona gösterdim sonuçlarımı evet gebelık görünüyor dedi ama suan yeni dedi tekrar yine ultrsyndan baktı ve kese göremedi ama tekrar sorduğumda kaç günlük veya da haftalık gebeyim dediğimde 17 günlük dedi çok yeni olduğu için haftaya yani 26 mayısda anca ozamana belli olur dedi şurda 1 gün kalmş cumartesi gününe ama içimde hç bir umut yok yine kese yok hissedyrm aranızda böyle bir durum yaşayan varmı varsa beni lütfen bilgilendirirmisiniz:( bu arada kese olmamasına rağmen göğüslerimde hassasiyet ve şişkinlik oluştu:( daha önce veyada şuan benim durumda olupda sağlıklı gebelik geçirenler lütfen yardmcı olurmsnz lütfen bilgin verin

Back
X