- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
-
Erken daha. En az 5 gün daha bekleyip öyle test yaptırın.Kızlar son ilişkim geçen pazardı çarşamba doktor yumurta catlamış dedi rahim kalınlığı var dedi ben bugün kan verdim negatif erken mi daha 7 aylık bir kaybım var
Peki çarşamba çatlamış dedi pazar günki ilişkinin tutması mümkün mü bir bilgin var mı cnmErken daha. En az 5 gün daha bekleyip öyle test yaptırın.
Çok teşekkür ederim cnmYumurtlamadan 10gun sonra kanda net belli olur.
Spermler rahimde 3 ila 5 gun dayanabiliyor. Bu yuzden sansin var tabi Allah nasil ettiyse her türlü olur.
Aslımda streslicdeğilim adetim gecikti klomen kullanıcaktıl bu ay gecikti gittim yeni yumurtluyormuşum meğersem gecikti diye bu kadar irdeledimBu kadar strese girerseniz olmaz. Anlıyorum zor ama başka çaresi yok.
Normalde spermler 3-5 gün civarı canlı kalabiliyor. Kesin olmasa da bir ihtimal her zaman varPeki çarşamba çatlamış dedi pazar günki ilişkinin tutması mümkün mü bir bilgin var mı cnm
Canım ben çatlatma iğnesi vuruldum 3 mayısta 10 mayısta silik çizgi 12 mayısta nerdeyse hiç çizgi yoktu 16 mayısta tekrarladım idrarı belirgince ikinci çizgim çıktı o gün kan verdim negatif çıkmış geç döllenme olabilirmi senin kan değerin kaçtı negatifteyken ve pozitifteykencanım ben de 3 haftalık hamileyim pazar aksami öğrendim ondan önce perşembe günü kan testi yapmıştım çıkmamıştı sonra hem idrarda hmde kan da çıktı bi kaç gün sonra bi da test yap çıkar büyük ihtimal
Geç döllenme olduysa olabilir tabi çok umutlanmayın ama regliniz en az 1 gün gecikirse tekrar test yaptırınMerhaba arkadaşlar ,ben iki defa düşük yaptım.tekrar bebek düşünüyoruz.bu ay hiç korunmadık.regl günüme beş gün var bugün hem idrar hemde kan tahlili yaptım ikiside sonuç negatif .acaba sonuç pozitif olma ihtimali var mı?
negatifken bakmadim bilmiyorum ama pozitif 32.4 bu ilki ikincisi 126.2Canım ben çatlatma iğnesi vuruldum 3 mayısta 10 mayısta silik çizgi 12 mayısta nerdeyse hiç çizgi yoktu 16 mayısta tekrarladım idrarı belirgince ikinci çizgim çıktı o gün kan verdim negatif çıkmış geç döllenme olabilirmi senin kan değerin kaçtı negatifteyken ve pozitifteyken
Anladım saolasın canımnegatifken bakmadim bilmiyorum ama pozitif 32.4 bu ilki ikincisi 126.2
Ayyy canım hamilemisin çok sevindiimmmmcanım ben de 3 haftalık hamileyim pazar aksami öğrendim ondan önce perşembe günü kan testi yapmıştım çıkmamıştı sonra hem idrarda hmde kan da çıktı bi kaç gün sonra bi da test yap çıkar büyük ihtimal
Allah razi olsun evet hamileyim çok şükür :)Ayyy canım hamilemisin çok sevindiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?