A aokk Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2023 13 2 1 15 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi aokk #1 Merhaba arkadaşlar reglim 20 gun kadar gecikti bugün test verdim ve böyle sonuç aldım bilgilendirir misiniz Eklentiler 1000065695.webp 5,5 KB · Görüntüleme: 73
Merhaba arkadaşlar reglim 20 gun kadar gecikti bugün test verdim ve böyle sonuç aldım bilgilendirir misiniz
Z Zecmel 🩵🍁❄️🍂 tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2018 5.202 10.206 248 15 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi aokk #2 Hamilesiniz tebrikler. Henüz çok yeni kese görebilmeniz için en az 1500 olması lazım bir hafta sonra bu değere ulaşır doktora randevusu ayarlayın
Hamilesiniz tebrikler. Henüz çok yeni kese görebilmeniz için en az 1500 olması lazım bir hafta sonra bu değere ulaşır doktora randevusu ayarlayın
A aokk Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2023 13 2 1 16 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi aokk #3 Zecmel .!.: Hamilesiniz tebrikler. Henüz çok yeni kese görebilmeniz için en az 1500 olması lazım bir hafta sonra bu değere ulaşır doktora randevusu ayarlayın Genişletmek için tıkla... Ay çok teşekkür ederim evet henüz çok yeni bu yüzden iki günde bir degerime baktırmam gerekiyormuş
Zecmel .!.: Hamilesiniz tebrikler. Henüz çok yeni kese görebilmeniz için en az 1500 olması lazım bir hafta sonra bu değere ulaşır doktora randevusu ayarlayın Genişletmek için tıkla... Ay çok teşekkür ederim evet henüz çok yeni bu yüzden iki günde bir degerime baktırmam gerekiyormuş
Z Zecmel 🩵🍁❄️🍂 tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2018 5.202 10.206 248 16 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi aokk #4 aokk .!.: Ay çok teşekkür ederim evet henüz çok yeni bu yüzden iki günde bir degerime baktırmam gerekiyormuş Genişletmek için tıkla... Hmmm evet 20gün geciktiğini yeni farkettim mutlaka 2gün arayla kan verin
aokk .!.: Ay çok teşekkür ederim evet henüz çok yeni bu yüzden iki günde bir degerime baktırmam gerekiyormuş Genişletmek için tıkla... Hmmm evet 20gün geciktiğini yeni farkettim mutlaka 2gün arayla kan verin
H hazalsrsy Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 1 Eylül 2023 174 66 13 28 16 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi aokk #5 aokk .!.: Merhaba arkadaşlar reglim 20 gun kadar gecikti bugün test verdim ve böyle sonuç aldım bilgilendirir misiniz Genişletmek için tıkla... Benimde bu 3 gün gecikti ama 14 dunde kanda negatif çıktı tüm testlerim temiz çıktı ama negatif hala adet olmadım ayrıca bende bi 10 gün beklicem ne olur olmaz diye
aokk .!.: Merhaba arkadaşlar reglim 20 gun kadar gecikti bugün test verdim ve böyle sonuç aldım bilgilendirir misiniz Genişletmek için tıkla... Benimde bu 3 gün gecikti ama 14 dunde kanda negatif çıktı tüm testlerim temiz çıktı ama negatif hala adet olmadım ayrıca bende bi 10 gün beklicem ne olur olmaz diye
A aokk Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2023 13 2 1 16 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi aokk #6 Zecmel .!.: Hmmm evet 20gün geciktiğini yeni farkettim mutlaka 2gün arayla kan verin Genişletmek için tıkla... Reglim düzensiz oluyor benim genelde bu sebepten uygulamaya göre 30 günü baza alarak 20 gun geçtiğini farkettim
Zecmel .!.: Hmmm evet 20gün geciktiğini yeni farkettim mutlaka 2gün arayla kan verin Genişletmek için tıkla... Reglim düzensiz oluyor benim genelde bu sebepten uygulamaya göre 30 günü baza alarak 20 gun geçtiğini farkettim