Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir yerde okumuştum ama regl gecikmesinden sonra diyorlar net sonuç olur benim kasım ayında regl gecikmem yoktu ama aralık ayında beklenen adet 10 aralıktı ben 5 gün sonra verdim 2 çıktı
Çoğu yerde evet böyle yazıyor emin olamadım geciktim çünkü son kanı da yeni verdim stresliyim bayaEvet verir. İlişkiden 12 gün sonra bile çıkıyor
Doğru bir bilgi. Stres yapmayın stres gebeliği engelliyormuşÇoğu yerde evet böyle yazıyor emin olamadım geciktim çünkü son kanı da yeni verdim stresliyim baya
Düzenli midir normaldeBir yerde okumuştum ama regl gecikmesinden sonra diyorlar net sonuç olur benim kasım ayında regl gecikmem yoktu ama aralık ayında beklenen adet 10 aralıktı ben 5 gün sonra verdim 2 çıktı
İstenmeyenDoğru bir bilgi. Stres yapmayın stres gebeliği engelliyormuş
Yani döngülerimin günleri hep farklıymışDüzenli midir normalde
Düzensiz olduğu için ne zaman yumurtlama olduğunu da bilemezsiniz ovülasyon kullanıyor musunuz?Yani döngülerimin günleri hep farklıymış
Eylül ayı 9
Ekim Ayı 16
Kasım ayı 12
İstemiyor musunuz ?İstenmeyen
İstemiyor musunuz anlamadımİstenmeyen
İstemiyorum evet ama hamilelik belirtilerim de yok en son ilişkim ekim sonu oldu ve ben üstüne 12 kasım’da ilk 2 gün yoğun sonrasında kahverengimsi oksitlenmiş kan olarak devam ederek 16’sında bitti sonrasında ilişki yaşamadımİstemiyor musunuz ?
Şüpheli ilişkiden 14 gün sonra kan verirsiniz o zamanHayır kullanmadım malesef
Ohooo abla ne anlatıyon sen gözünü seveyim yaİstemiyorum evet ama hamilelik belirtilerim de yok en son ilişkim ekim sonu oldu ve ben üstüne 12 kasım’da ilk 2 gün yoğun sonrasında kahverengimsi oksitlenmiş kan olarak devam ederek 16’sında bitti sonrasında ilişki yaşamadım
Konularınız hamile kalmaya çalıştığınızı gösteriyor biraz, şaşırtıcı. İstemiyorsanız korununİstemiyorum evet ama hamilelik belirtilerim de yok en son ilişkim ekim sonu oldu ve ben üstüne 12 kasım’da ilk 2 gün yoğun sonrasında kahverengimsi oksitlenmiş kan olarak devam ederek 16’sında bitti sonrasında ilişki yaşamadım
Korundum ama yinede sormak istedim burada bu tarihler arasında kalabilme olanağı var mı diyeKonularınız hamile kalmaya çalıştığınızı gösteriyor biraz, şaşırtıcı. İstemiyorsanız korunun