• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

betahcg

askbirson

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
adet gecikmesi olmadan da yapılan kan testi betahcg ilişkiden 4 hafta sonra bakılan ve ilişkiden 7 hafta sonra bakılan sonuçlar doğru sonuç verir mi
İlişki tarihlerim 27 ve 30 Ekim
1 Betahcg 27 Kasım <2,00
2 Betahcg 15 Aralık <2,00

şu tarihler arasında eğer gebelik olsaydı kanımda çıkar mıydı arkadaşlar

Evet

Bir yerde okumuştum ama regl gecikmesinden sonra diyorlar net sonuç olur benim kasım ayında regl gecikmem yoktu ama aralık ayında beklenen adet 10 aralıktı ben 5 gün sonra verdim 2 çıktı
Düzenli midir normalde

Yani döngülerimin günleri hep farklıymış
Eylül ayı 9
Ekim Ayı 16
Kasım ayı 12
Düzensiz olduğu için ne zaman yumurtlama olduğunu da bilemezsiniz ovülasyon kullanıyor musunuz?

İstemiyor musunuz ?
İstemiyorum evet ama hamilelik belirtilerim de yok en son ilişkim ekim sonu oldu ve ben üstüne 12 kasım’da ilk 2 gün yoğun sonrasında kahverengimsi oksitlenmiş kan olarak devam ederek 16’sında bitti sonrasında ilişki yaşamadım

Yani 27 ve 30 Ekim’de ilişki yaşadım sonrasında 27 Kasım ve 15 Aralık’ta kan verdim yeterli zaman değil mi sonucum <2,00 çıktı

İstemiyorum evet ama hamilelik belirtilerim de yok en son ilişkim ekim sonu oldu ve ben üstüne 12 kasım’da ilk 2 gün yoğun sonrasında kahverengimsi oksitlenmiş kan olarak devam ederek 16’sında bitti sonrasında ilişki yaşamadım
Ohooo abla ne anlatıyon sen gözünü seveyim ya

Konularınız hamile kalmaya çalıştığınızı gösteriyor biraz, şaşırtıcı. İstemiyorsanız korunun

Back
X