Betahgc degerim 2102 oldu ama kese gorulmedi

cereniiimo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
203
213
103
Merhaba kizlar transferimin 12.gun betahgc 22.97
13.gun 43.86
16.gun 141.1
18.gun 289
23.gun 1097
25.gun 2102 oldu ama doktorum begenmedi iki kat artis var bugun ultrasyonlada bakti rahim kalinligi iyi ama kese gorulmuyor dedi dis gebelik dedi ben dis gebelik olamam ocak ayinda miyom cikolata kisti acik ameliyat oldum tuplerimde sivi birikimi vardi tuplerim baglandi pazartesi bir daha bakicak cok umit baglama dedi aglamaktan helak oldum basina boyle birsey gelen var mi

Benim 4+5 de alttan ultrasonla gorulmustu kese . Karindan mi bakti ? hcg değerim 2 gunde 2 katı değil %70 artmıştı. Doktor alttan ultrasonla görunce 'Kese görünceğini düşünmemistim 'bile dedi. Bazı doktorlar boyle maalesef. Mutlaka 2. Bir doktora gidin kesin dış gebelik derse. Hakkınızda hayirlısi olsun. InşAllah keseyi görürsunüz.

Benim 4+5 de alttan ultrasonla gorulmustu kese . Karindan mi bakti ? hcg değerim 2 gunde 2 katı değil %70 artmıştı. Doktor alttan ultrasonla görunce 'Kese görünceğini düşünmemistim 'bile dedi. Bazı doktorlar boyle maalesef. Mutlaka 2. Bir doktora gidin kesin dış gebelik derse. Hakkınızda hayirlısi olsun. InşAllah keseyi görürsunüz.
alttan bakti dun 2 doktora gittim ikisi de gorulmuyor dedi

İyi günler önceki gün acil serviste beta hcg sonucum 224 çıktı son adet tarihim 14 haziran. Şu an adetim beş gün gecikti. Kaç haftalık gebeliğe denk geliyor yorumlar mısınız? Bir de henüz doktora görünmedim kese görünmez diye. Ne zaman görünsem keseyi görebilirim?

Back
X