Betahgc

melekhayal

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2022
152
70
18
31
Kızlar bu sabah idrar testi yaptım sonra çok silik bir çizgi çıktı. Sonra gidip kan testi verdim sonucum 0,738 bir fikri olan varmı

Testler bazen yanıltıcı olabiliyor ne yazık ki..

Testler bazen yanıltıcı olabiliyor ne yazık ki..
Evet çok haklısınız.1 hafta içinde 10dan fazla kez test yaptım neredeyse hepsinde silik çizgi çıkmıştı ama kam testim ve ultrasonda negatif sonuç aldım.artik testlere güvenmiyorum

ablamın tüp bebeği 10. günde belli olmuştu biraz bekleyin isterseniz :)

ablamın tüp bebeği 10. günde belli olmuştu biraz bekleyin isterseniz :)
Aa ne kadar güzel benimde böyle bişeye o kadar ihtiyacım varki . Belirtileri oldumu ablanızın . Benim 5.gün embiriyosu ve bugün 5 günüm ve miğde guruldama dışında hiçbir belirtim yok

Aa ne kadar güzel benimde böyle bişeye o kadar ihtiyacım varki . Belirtileri oldumu ablanızın . Benim 5.gün embiriyosu ve bugün 5 günüm ve miğde guruldama dışında hiçbir belirtim yok
bir belirtisi olmadı aslında baya heycanlandı zor bekledi :)) kana beta hormonunun karışması vakit alabiliyor ümidinizi kesmeyin inşallah olur

Yaa böyle şeyler duymak insana ümit veriyor. Zaten en zoruda beklemek o kadar zorki. Sanki hiç olmucakmış gibi geliyor insana .inşAllah bende ablanız gibi pozitif sonuçlar alırım .

Transferde çok olumlu konuştular iyi dediler ama eve geldikten sonra bütün olumlu şeyler unutuyorsun sadece kendini dinlemeye başlıyorsun . Belirtide yoksa iyice kötü olmaya başlıyosun . Hele birde günler geçmiyorsa

Bende şuan öyle yapıyorum ama içimde hiç his yok olduğuna dair belirtim olmadığı için galiba . Siz ne güzel atlatmışsınız . Tam test gününüzdemi test yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…