- 10 Ağustos 2022
- 152
- 70
- 18
- 31
- Konu Sahibi melekhayal
-
Adetin geçiktimi canımKızlar bu sabah idrar testi yaptım sonra çok silik bir çizgi çıktı. Sonra gidip kan testi verdim sonucum 0,738 bir fikri olan varmı
Transferin 5 günü ise bekleyin bence biraz daha, bebiş tutunacak, beta salgılayacak, o kana karışacak, bunlar için daha erken moralinizi bozmayın, Allah gönlünüze göre versinBenim bugün transferimin 5 günü
Evet çok haklısınız.1 hafta içinde 10dan fazla kez test yaptım neredeyse hepsinde silik çizgi çıkmıştı ama kam testim ve ultrasonda negatif sonuç aldım.artik testlere güvenmiyorumTestler bazen yanıltıcı olabiliyor ne yazık ki..
Kaçıncı gün embriyosu.Benim bugün transferimin 5 günü
Aa ne kadar güzel benimde böyle bişeye o kadar ihtiyacım varki . Belirtileri oldumu ablanızın . Benim 5.gün embiriyosu ve bugün 5 günüm ve miğde guruldama dışında hiçbir belirtim yokablamın tüp bebeği 10. günde belli olmuştu biraz bekleyin isterseniz :)
bir belirtisi olmadı aslında baya heycanlandı zor bekledi :)) kana beta hormonunun karışması vakit alabiliyor ümidinizi kesmeyin inşallah olurAa ne kadar güzel benimde böyle bişeye o kadar ihtiyacım varki . Belirtileri oldumu ablanızın . Benim 5.gün embiriyosu ve bugün 5 günüm ve miğde guruldama dışında hiçbir belirtim yok
Sizin sonucunuz ne oldu sonra?Kaçıncı gün embriyosu.
Benim 3. Gün embriyosuydu ve 9. İdrar testim negatifti.
Hamileyim 6 aylık. Oğlum olacak Allahın izniyle.Sizin sonucunuz ne oldu sonra?
Yaa ne kadar güzelHamileyim 6 aylık. Oğlum olacak Allahın izniyle.
Benim öyle aman aman belirtim olmadı. Göğüslerimde karıncalanma olmuştu.Yaa ne kadar güzeltransfer sonrası süreci bana anlatırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?