Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba doktora mi gitseniz sizi tehlikeye sokacak bir durum olmasinBetam 82 idi üç gün sonra 57 oldu adetime daha bir hafta var. Yükselir mi bilmiyorum yer mi ediniyor onu da bilmiyorum. Her şey nasip adetine bir hafta kala bu durumu yaşadınız mi
Adet gününe kadar beklesem miDeğer düşüyorsa kimyasal olabilir. Bir yüksek bir düşük ise dış gebelik oluyor sanırım. Mutlaka takipte olun. Malesef sağlıklı bir gebelik değil.
Adete kadar beklemeyin değer düşüyorsa yolunda gitmeyen bişeyler vardır muhtemelen , en kısa zamanda gidin doktoraAdete kadar beklesem mi acaba
Dış gebelik ise tüplerinizi kaybedersiniz. Doktora gidip durumunuzu sorun ne yapmaniz gerektigini sorun. Hatta 2 doktora birden sorun.Adet gününe kadar beklesem mi
Bence gidin içiniz rahat etsinAdete kadar beklesem mi acaba
Ya öyle mi dersiniz peki dış gebelikse nasil belli olur alttan muayene ile miDış gebelik ise tüplerinizi kaybedersiniz. Doktora gidip durumunuzu sorun ne yapmaniz gerektigini sorun. Hatta 2 doktora birden sorun.
Nasıl teşhis ediliyor bilmiyorum. Pazartesiden beri gitmediniz mi?Ya öyle mi dersiniz peki dış gebelikse nasil belli olur alttan muayene ile mi
Sağlıklı gebeliklerde değer düşmez. Takipte kal demesi kan ver demek. Mutlaka onemseyin.Doktorumu aradık degerim düştü dedim takipte kal dedi sağlıksız gebelik dedi yarin tekrar test vercem umarım kendi kendine düşer sıfırlanır eğer sagliksizsa
Bugün gittim 31 e düşmüş yani gene düşüş var kimyasal büyük ihtimalleDeğer düşüyorsa kimyasal olabilir. Bir yüksek bir düşük ise dış gebelik oluyor sanırım. Mutlaka takipte olun. Malesef sağlıklı bir gebelik değil.
Gittim tekrar kan verdim 31 düşmüşSağlıklı gebeliklerde değer düşmez. Takipte kal demesi kan ver demek. Mutlaka onemseyin.
Sadece kan mi verdiniz kadın doğum a muayene olmadınız mıDegerom 31 düştü tekrar
Olmasina gerek yok ki bu asamada, sagliksiz gebelik, kendiliginden dusecek buyuk ihtimalleSadece kan mi verdiniz kadın doğum a muayene olmadınız mı![]()