Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Su anda muayenede bir sey gorunmez, o yuzden gerek yok dedim. Bu beta degeriyle kese bile gorunmez o yuzden muayeneden hicbir sonuc alinmaz. Doktor da duzgunmus, paragoz bi doktor olsa gel bi kontrol edelim bakalim falan derdi, o da gerek yok demis
Su anda muayenede bir sey gorunmez, o yuzden gerek yok dedim. Bu beta degeriyle kese bile gorunmez o yuzden muayeneden hicbir sonuc alinmaz. Doktor da duzgunmus, paragoz bi doktor olsa gel bi kontrol edelim bakalim falan derdi, o da gerek yok demis
Arkadaşlar merhaba, 17 Mart beta 10.08 çıktı 20 Mart 31.17 çıktı 22 Mart 112.12 çıktı 24 Mart 80.21 e düşmüş rahim kalınlığı olması gerektiği gibi dedi doktorum proluton iğne yaptırdı progestan a devam et dedi pazartesi tekrar kan verecez dedi betası düşüp yükselen oldu mu ? Lütfen yardım edin