Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde böyle olmuştu kimyasala döndü umarım sizinki tutunur burda düşük değerde öğrenip hamileliği devam eden arkadaşlarda var testi birdaha ne zaman tekrarlayacaksinizBeta değerim 37den 47ye yükselmiş 2 gün sonra tekrar kan istedi doktorum? Tavsiyeleriniz nelerdir yükselir mi gerçekten
Kimyasaldan sonra kendiliğinden gebeliğiniz oluştu mu peki?Benimde böyle olmuştu kimyasala döndü umarım sizinki tutunur burda düşük değerde öğrenip hamileliği devam eden arkadaşlarda var testi birdaha ne zaman tekrarlayacaksiniz
Yok hayır kendiliğinden oluşmadi ama şunuda sormak isterim kaçıncı gün embriyosu, siz kaçıncı gününüzdesiniz . Bunlar önemli faktörlerdenKimyasaldan sonra kendiliğinden gebeliğiniz oluştu mu peki?
Salı günü olacak tekrar testim
Doktorun söylediği tarihte mi yaptın peki testi 12. Gün deniyor genelde5. Gün embriyosuydu 9. Gün 37 geldi.11. Gün 47 olmuş bugün
Merhaba canim ayni merkezde mi verdin. Farklı bir yerde verdiysen o da fark eder.Transferden sonra 9. Gün istedi ilk testimi. İlk testimi cuma günü sabah yaptık.
İkinci testimi bu sabah yaptık 11. Gün bugün
Evet aynı merkezde ve aynı saatte verdim.Merhaba canim ayni merkezde mi verdin. Farklı bir yerde verdiysen o da fark eder.
Ayni laboratuvar ozaman canim inşallah sağlıkla artar. Sonradan duzelenleride okuyoruz burda kimyasal olanları da. Ben 10. Gun 18.33 le ogrendim 2 gun sonra tekrar kan verdim 5.81 e düşmüştü ilaçları bıraktım. Sizinki düşmemiş yükselmiş sağlıklı devam edebilir.Evet aynı merkezde ve aynı saatte verdim.
Tek fark cuma günü poliklinikte vermiştim bugün pazar olunca acilden vermek zorunda kaldım ama sonuçta aynı hastane
Evet aynı merkezde ve aynı saatte verdim.
Tek fark cuma günü poliklinikte vermiştim bugün pazar olunca acilden vermek zorunda kaldım ama sonuçta aynı hastane
İnşallah söylediğiniz gibidir. Tabi sağlıklı ve hayırlıysa bizim için zaten olacak Allahın izniyle. Bekliyoruz bakalımSiz stres yapmayın kendinizi lütfen,bence, siklus oturana kadar dalgalanma oluyor. Bu durum bile fark edebilir ayrıcaBenim 296 ile başladı, 407 oldu (acil-poliklinik farkı var benimde burada), 1047 ile devam etti
İnşallah sonucunuz güzel çıkar sizin de diğer ölçüme. Güzel haberler alırsınız.
Evet yükselmiş ama çok yavaş belkide güzel devam edecektir bakalım artık. Güzel sonuçlar alırız inşallahAyni laboratuvar ozaman canim inşallah sağlıkla artar. Sonradan duzelenleride okuyoruz burda kimyasal olanları da. Ben 10. Gun 18.33 le ogrendim 2 gun sonra tekrar kan verdim 5.81 e düşmüştü ilaçları bıraktım. Sizinki düşmemiş yükselmiş sağlıklı devam edebilir.
Beta değerim 37den 47ye yükselmiş 2 gün sonra tekrar kan istedi doktorum? Tavsiyeleriniz nelerdir yükselir mi gerçekten
Benim de 7. Gün 67.16 çıktı 9. Gün 100.5 çıktı normalmi sizceEvet yükselmiş ama çok yavaş belkide güzel devam edecektir bakalım artık. Güzel sonuçlar alırız inşallah![]()
Siz stres yapmayın kendinizi lütfen,bence, siklus oturana kadar dalgalanma oluyor. Bu durum bile fark edebilir ayrıcaBenim 296 ile başladı, 407 oldu (acil-poliklinik farkı var benimde burada), 1047 ile devam etti
İnşallah sonucunuz güzel çıkar sizin de diğer ölçüme. Güzel haberler alırsınız.benim
Benden de erken koşmuşsunuz kan değerineBenimkinide yorumlarmısınız lütfen transfer sonrası 7. Gün 67.16 9. Gün 100.5 sizce nasıl ?
İNşallah şiddetli baş ağrısı çekiorum dünden bu güne inşallah beta artışındandır dua edin yükselsin ne olur çok üzülüormBenden de erken koşmuşsunuz kan değerinedalgalanmalar oluyor merak etmeyin, bir kere 7. Gün 67 çok iyi bir değer rahat olun inşallah artar sağlıkla
![]()