Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor cumartesi gel bakal dedi ozmana kadar 1000 lere gelir dedi ultrasyonda bakalm dedi ama ben gozukecegini sanmiyorum daha erken diye dusunuyorum canimKeseyi gormen icin 1000 gecnesi gerekior tatlimm
Bugun yaptrdim beta 279 cikti doktor cumartesi gel bakalim dedi
Aynen olabilir asilama sonucu hamile kaldim normal gebelik degil o yuzden biraz heyecanli ve sabirsizimİnşallah görebilirsiniz ama bana erken geldi 1871de 5mm gözüktü benim ancak o da zorla. Ama belki vajinal bakacaktır
Benimki de tüpAynen olabilir asilama sonucu hamile kaldim normal gebelik degil o yuzden biraz heyecanli ve sabirsizim![]()
Adet gününden hesaplanıyor canımAaa ozman canim sana sorayim merak ettigim bir sey var bu adet gununden mi hesaplaniyolar yoksa asilamanin oldugu gunden mi ?
Tesekkur ederim canim benim allah hepimize saglikli sihatli kucagimiza almayi nasip etsin1000-3000 arası olması lazım canım.
Hayırlı olsun,bizlere de dua et![]()
4 haftalık oluyor canımYani kac haftalik hamis oluyorum ben ama betaya baktigimzda asilamadan hesaplanmis gozukuyor beta 279 yani 100 ile 5000 arasi gozukuyor degerler
Ay pardon 5 de olabilir şöyle bişey buldum4 haftalık oluyor canım
Tesekkurler bilgiler icin aylik hamissin sen4 haftalık oluyor canım
Canım evli değilim benTesekkurler bilgiler icin aylik hamissin sen![]()
Cok tebrubesizim bu konuyla ilgili vede cok heyecanliyim 1bucuk yildir bebegimiz olmuyordu rabbim bu gune nasip ettiAy pardon 5 de olabilir şöyle bişey buldum
PardonCanım evli değilim ben![]()