betunya Burun Estetiği ameliyatı

betunya

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
67
25
288
Diyarbakır
slm kızlar bende 25 gün önce burun operasyonu geçirdim ama burun çatım cok geniş duruyor sanki incelmicek gibi dokununca kemik hissediyorum sadece=( deniyimli arkadaşlaar tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz???

yardım edicek kimse yok mu? =( o kadar gündr bi cevap gelir diye bekliyorum

slm kızlar bende 25 gün önce burun operasyonu geçirdim ama burun çatım cok geniş duruyor sanki incelmicek gibi dokununca kemik hissediyorum sadece=( deniyimli arkadaşlaar tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz???

canım bence doktoruna sor bunu :) ben de gecırdım ama yarın cıkıcak bantım :) sıslıklerdendır o kesınlıkle zamanla duzelır:16:

slm ameliyat sonrasi resimlerinizi paylasirmisiniz lutfen

canım doktorun masaj vermedimi sana masajlarını ihmal etme bide cok yeni şiştir ödemlerin coktur masajla o kemik dediğin gecer merak etme sen cok geçmiş olsun doktoruna gidip göster ki yapılacak bişey varsa yada öyle kemikse ufak bir mudahaleyle düzeltebilirde önce git göster derim

slm kzılar kusura bakmayın fotograf makinas olamdığuı için foto koyamıyorum ama şimdi dahah ii

evet canım doktorla görüstüm merak etme şiş dedi masaj vermedi sadece bi krem verdi 2 hafta kullan dedi.

canim benim öncelikle estetikliler kervanimiza hosgeldin:)) gecmis olsun ameliyatin henuz cok cok taze...sislikler 6 ay ile 1 seneyi buluyor inmesi o yuzden hic endiselenme:) aksine tadini cikar zamana birak zamanla burun inicekdir...sabirli ol sükretki burun ameliyatini oldun ve basardin geriye sadece beklemek kalicak...sevgiyle kal.....:68:

canim benim öncelikle estetikliler kervanimiza hosgeldin:)) gecmis olsun ameliyatin henuz cok cok taze...sislikler 6 ay ile 1 seneyi buluyor inmesi o yuzden hic endiselenme:) aksine tadini cikar zamana birak zamanla burun inicekdir...sabirli ol sükretki burun ameliyatini oldun ve basardin geriye sadece beklemek kalicak...sevgiyle kal.....:68:

tşk ederim inş sonuç güzel olur =)

cnm telle çekip baktım çok kötü görünüyor o yüzden koymak istemedim

en kısa zamanda resimlerini görmek isterim canım şişlik oluyormuş ilk zamanlar daha çok sonra azalıyormuş yavaş yavaş takma o yüzde kafana:)

Back
X