Beya esya tam bir dert=/

qmerw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
389
0
46
İstanbul
Kizlar ya temmuz agustos gibi esya bakicaz lakin erkek arkadasin israrla bosh olsun kaliteli vs dio ama sikayetvara giriom inunda sikayeti var bi cok marka kadar ben bugun teknosadan hotpoint aristonun tek kapili buzdolaplari kadar eni olan ama yanlardan cift buzlugu cekmeceli olan cekmecelerden biri ister buzdolabi ister buzluk olarak kullanilan hotpoint quadrino mu neydi markasi kararsizim=/

aristonlar bir süre sonra çok gürültülü çalışıyo diyo kullananlar pek memnun olan yok yani bencede bosch aldır

bosch iyidir. bunun teknik servisini falanda düşünmek lazım kanımca. yarın öbürgün olurda arıza çıkarırsa teknik servis sıkıntısı çekmeyin.

Ben de bosh dan aldım..
Peki kızlar renk olarak bana gri ve siyahlar çok leke oluyor dendi o yüzden beyaza yöneldim..
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz griler leke açısından sorun oluyor mu gerçekten?

biz buzdolabını boschtan aldır catur cutur sesler geliyo şimdii
ayrıca boshta calısan arkadas var
ben hayatta bosch almam dedi onların fabrikada bosch alanların hiç birde memnun değilmiş

biz buzdolabını boschtan aldır catur cutur sesler geliyo şimdii
ayrıca boshta calısan arkadas var
ben hayatta bosch almam dedi onların fabrikada bosch alanların hiç birde memnun değilmiş

şimdi elektronik işi bence birazcık şans işi.. bana yar olan ürün sana yar olamayabilir :) bosch iyidir aslında beyaz eşyada faLan zaten iki firmaya güveniyorum Bosch ve Lg diğerlerini o kadar kurcalamıyorum (:

Back
X