beyaz akıntı

ceylis

birlikte sonsuza...
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
66
kızlar beyaz akıntım oldu yoğun şekilde neden olur bilgisi olan var mı ? :44:
ağrım sancım yok kaşıntı yok..

Benim de önceden beyaz akıntım oluyordu, şimdi kahverengi olmaya başladı. Neden acaba ben de merak ediyorum. Bu arada yaşın kaç canım?

Benim de önceden beyaz akıntım oluyordu, şimdi kahverengi olmaya başladı. Neden acaba ben de merak ediyorum. Bu arada yaşın kaç canım?

23 yaşım canım ama sadece bugün öyle geldi dün normaldi :S

23 yaşım canım ama sadece bugün öyle geldi dün normaldi :S

Canım ben beyazsa normal diye duymuştum ama sarı ve kötü kokulu bir akıntıysa doktora gitmekte fayda var. Ama senin için rahat etsin diye bence sen yine bir doktora görün derim.

kokusu normalde gelen akıntı gibi yani ne bileyim sadece rengi farklıydı beyazdı

canım sürekli beyaz akıntı geliyorsa bunun sebeplerinden biride idrar yollarında iltihaplanma başıma geldiği için söylüyorum yarın konturole gidicem bilgin olsun...

canım sürekli beyaz akıntı geliyorsa bunun sebeplerinden biride idrar yollarında iltihaplanma başıma geldiği için söylüyorum yarın konturole gidicem bilgin olsun...

ne oldu canım gittin mi?
ve dr gitme sebebin bu mu?

sürkli değil bazen canım

merhaba bende de aynı sorun var.eğer doktora göründüysen ne dedi öğrenebiirmiyim?

slm ben yeni üyeyim pko var ve obeyaz akıntı hic olmuyor.normalmi?bilgisi olan varmı?

biraz geç oldu ama yeni gördüm kusura bakma teşekkürler =)

`