Beyaz akıntı?????

Mermershn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
245
349
53
33
merhaba hatunlar nasılsınız ? Bişi sormak istiyorum adet olma şekli çok düzensiz olan biriyim. 1 bebeğim var Kasımın 12 sinde yaşını dolduruyor. En son adet tarihim 19 agustos -24 agustos tarihi arası. 2 aydır adet olmuyorum lakin defalarca test yaptım hatta erken dijital gebelik testleri varya onlardan da yaptım negatif çıktı hep.
İki üç gündür beyaz akıntı var kaşınma ve kokusuz, dün gece kasıklarım biraz agrıdı ve çok hafif bulantım ve yer ayagımdan kayıyo gibi oluyor. Sizce bunlar belirtimi ?
Ben 1. Bebeğimde sadece göğüs ve karın Ağrı'sı cektım o yüzden anlayamıyorum :( emzirdiğim içinde göğsümdeki farkı anlayamıyorum (bebeğimde Ateş kusma gibi Bi farklılık yok) :((yardımmmmm

İltihap da olabilir. Bence doktora görün canım.

Beyaz akinti bende taa ergenligimden var....
yani gunluk akintim oyle....cok nadir renksiz olur....

bende en belirgin ozellik kalca agrisiydi ve asiri uyuma istegi idi...

merhaba hatunlar nasılsınız ? Bişi sormak istiyorum adet olma şekli çok düzensiz olan biriyim. 1 bebeğim var Kasımın 12 sinde yaşını dolduruyor. En son adet tarihim 19 agustos -24 agustos tarihi arası. 2 aydır adet olmuyorum lakin defalarca test yaptım hatta erken dijital gebelik testleri varya onlardan da yaptım negatif çıktı hep.
İki üç gündür beyaz akıntı var kaşınma ve kokusuz, dün gece kasıklarım biraz agrıdı ve çok hafif bulantım ve yer ayagımdan kayıyo gibi oluyor. Sizce bunlar belirtimi ?
Ben 1. Bebeğimde sadece göğüs ve karın Ağrı'sı cektım o yüzden anlayamıyorum :KK43: emzirdiğim içinde göğsümdeki farkı anlayamıyorum (bebeğimde Ateş kusma gibi Bi farklılık yok) :KK43:(yardımmmmm
Kızlar hamileyim

Kızlar hamileyim
Öncelikle tebrikler :) benımde bikac gündür beyaz akıntım var ama ilk defa bu ay yumurtlama akıntım olmadı (seffaf ve sünen cinsten). acaba yumurtalıklarım mı catlamadı yoksa hamilemiyim?sizde nasıl oldu.yumurtlama zamanında yogun akıntı oldu mu?

Öncelikle tebrikler :) benımde bikac gündür beyaz akıntım var ama ilk defa bu ay yumurtlama akıntım olmadı (seffaf ve sünen cinsten). acaba yumurtalıklarım mı catlamadı yoksa hamilemiyim?sizde nasıl oldu.yumurtlama zamanında yogun akıntı oldu mu?
Batman ben yumurtlama zamanımı farkedemiyorum ki benim en büyük belirtim hafif göz kararması oldu yoksa testlerde cıkmadı hastahaneye gittim kanda çıktı yani :/ yoksa belirtisi yoktu bide şey bende öyle beyaz akıntı gelmezdi bide ben öyle şüphelendim istiyorsa inşallah hamilesindir canımmm

TEBRİK EDERİM CANIM BENİMDE BUGÜN ADET OLMAM GEREKİYOR KASIK AĞRIM VAR AMA SÜREKLİ SÜT BEYAZ AKINTIM GELİYOR. NASIL ÖĞRENDİNİZ ACABA HAMİLE OLDUĞUNUZU.
Ben en son 24 agustos adetimin bitişi bu hafta doktora giderek öğrendim Can'ım , sadece gözüm karardı en büyük belirtim sonra kanda çıktı zaten istiyorsa allah nasip etsin Can'ım

Batman ben yumurtlama zamanımı farkedemiyorum ki benim en büyük belirtim hafif göz kararması oldu yoksa testlerde cıkmadı hastahaneye gittim kanda çıktı yani :/ yoksa belirtisi yoktu bide şey bende öyle beyaz akıntı gelmezdi bide ben öyle şüphelendim istiyorsa inşallah hamilesindir canımmm
ayy ağzından bal damlıyor inşaallah :))) bat 9 gün kaldı

Hamile olduğunuzu sanmıyorum geçen ay aynısı bana da oldu okadar test negatif çıkmazıdı beyaz akıntı neden oldu hala bilmiyorum ya üşüttüm ondan ya da pko olduğum ortaya çıktı ondan

Btanem allah hayırlısını ve sağlıklısını versin inşallah olmaz sa üzülme sakın vardır bir hayır rabbim inşallah Nasıl eder o nur gibi yüzünü güldürür :KK74:

Btanem allah hayırlısını ve sağlıklısını versin inşallah olmaz sa üzülme sakın vardır bir hayır rabbim inşallah Nasıl eder o nur gibi yüzünü güldürür :KK74:
amin ins.Rabbim herseyin iyisini bilir tabiki.ama sen bana umit oldun.hic boyle akintim olmazdi.sizi de bilgilendrecegim ins.

Ben 1. Bebeğimde sadece göğüs ve karın Ağrı'sı cektım o yüzden anlayamıyorum :KK43: emzirdiğim içinde göğsümdeki farkı anlayamıyorum (bebeğimde Ateş kusma gibi Bi farklılık yok) :KK43:(yardımmmmm
Canım merhaba adetime 3 gün var ve ara ara koyu kıvamlı bembeyaz akıntım oluyor ama genel olarak vajinanın içi kuru senin ne şekilde olmuştu bu beyaz akıntın.

aynıları bende de olmuştu.hamileyim zannetmistim ama maalesef değilmişim.mantar olabilir eğer arada hafif kaşıntı varsa.ama tabiki herseyı Allah bilir.

Canım merhaba adetime 3 gün var ve ara ara koyu kıvamlı bembeyaz akıntım oluyor ama genel olarak vajinanın içi kuru senin ne şekilde olmuştu bu beyaz akıntın.
Bebeğim merhaba kuzum benim adetim çok düzensizdir mesela 2 ay olmam 3 ay olmam ama vajinamda hep bi akıntım vardı sonunda şüphelendim hastahaneye gidicem falan diodum en son beyaz akıntım geldi öle oldu bebeğim

Back
X