Beyaz akıntı

cnm ben bugün üye oldum aslında yazıya yorum yaparken hepimizin ortak yanı hamiş olmayı istemek ti anlatmak istediğim..hatta yazım yarım kaldı işte olduğum için pat diye bırakmak zorunda kaldım...işim bitince bi baktım hamiş olmak diye yazmışım...ve aslında ben son adetimden beri doktora gidip geliyorum klomen verdi ve salı günü kontrole gittim 2 tane yumurtan olgunlaşmış ve çatlamış kendiliğinden iğne yapmama gerek yok dedi tabi hoş o gün doktora gittim diye hemen o gün çatlamamıştır yumurtam heralde ve spermlerin rahimde 3 gün sağlıklı kaldığını da duymuştum...o günden beri de kendimde değişik şeyler hissetmeye başladım sol tarafımda pıt pıt atan bişeyler ve bel ağrısı gibi kasık ağrısı göğsümde sızlama gibi...acaba hamile olabilir miyim diye araştırırken yorumlarınızı okurken üye oldum..ve dönüp yarım kalan yazıma baktığımda hepimizin ortak noktası hamiş olmak yazdığımı görünce ....acaba Allah mı söyletti dedim bende kendi kendime :) yani durum bundan ibaret canım...
Ben bahcedekisandal arkadasımıza demiştim canım.İnş.yasadıkların hamilelik belirtsdr.Güzel hbrler alırsın en kısa zmnda

Ah kıyamam çok duygulandım rabbim herkese versin benim de bebeğim yok eşimde sıkıntı var bizde bu aydan sonra düşünüyoruz bu ayda olmaz sa tüp bebek yada aşılama . Ben hiç ümitli değilim ama adet olmam lazım bu gün beyaz bir akıntı gördüm hamilemiyim acaba dedim. Şuna onu bekliyorum . O kadar korkuyorum ki adet olacağım diye inşallah olmam benimde bebeğim olur elime alırım kızı mu

canımm dediğin gibi güzel haberimi aldımmm...belirtilerim doğruymuş.....5 haftalık hamişim :) darısı başınıza İnşALLAH :)
Merhabalar.Yazınız eski baya ben şimdi okudum.Hamilelik şüphelerinizde “sol tarafta pıt pıt atan bir şeyler” demişsiniz dikkatimi çekti bende hissediyorum ama yok canım olur mu öyle şey deyip geçiyorum kendimi kandırmak istemiyorum.Sebebi ne olabilir tam olarak sizce.

Back
X