Beyaz atlı prensini hala bulamayanlar sohbete :)

nehir_21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
429
54
68
Merhaba kızlar, ben çok acı çekmiş ama hala beyaz atlı prensimi bulamamış bir bahtsızım ve bu konuda dertleşecek yeni insanlar dert ortakları arıyorum. Hayatınızdan beklentiniz nedir, yada neden hala hayatınızda birisi olmuyor, nasıl birini arıyorsunuz ? ( aradığımız kriterlerde erkek var mı ? :D ) Geçmiş aşklarınız vs vs vs... Dertleşlim umarım yeni topiğimi beğenirsiniz güzel sohbetler yaparız :) Ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyim. 21 yaşında olmama rağmen hayat bana çok şey öğretti. Buraya çok uzun süre oldu girmeyeli eski topiklerimde aşk acısı,vicdan azabı vs bir sürü üzüldüğüm konularda fikir almak için giriyordum. Toparladım artık kendimi arada hala ağlayıp üzülsemde şimdi güçlüyüm, başarılıyım, mutluyum ve şimdi beyaz atlı prensimi bekliyorum :)))

Ay resmen kulağım çınladı birisi beni anmış :D Ben de bulamayanlardanım evet ama daha ziyade aramıyorum bu ara. İş bulana kadar kafamda aşk meşk düşünmek istemiyorum. Mühendisim iş arıyorum, yüksek lisansa başlayacağım bir yandan. Ondan sonra da kafama ve yaşantıma göre birini bulacağımı düşünüyorum. Çok aşırı seçiciyim.. İnsanlara güvenemiyorum. Şuan bi çocuk var ama yazamıyorum bile naber nasılsın diye anca o yazarsa konuşuyorum ki konuşsam da batırıyorum :D Çok iyi oldu bu konu canım ben varım..

Kizlar bende 21 yaşındayım bir müh adayıyım :D bende bulamadım, ve çok acılar çektim hala da cekiyorum. Pek inancımda kalmadı bu saatten sonra aşka.. Su aralar ben de aramiyorum bakalım hayırlısı

Kizlar bende 21 yaşındayım bir müh adayıyım :D bende bulamadım, ve çok acılar çektim hala da cekiyorum. Pek inancımda kalmadı bu saatten sonra aşka.. Su aralar ben de aramiyorum bakalım hayırlısı
Benim hep inancim var fakat suan baska onceliklerim var :) 5 6 senedir kimseyle ask yasamadim acayip sorunsuz gecti hayatim, dogru yol bu mu acaba diyorum :D

Aynen ask olunca daha dogurusu kendi acimdan, aci veriyor.. Hala atlatabilmis değilim onca kötülüğüne rağmen. Kendime niye boyle bi kötülük yapıyorum onu da anlamıyorum.. Hakkımızda hayırlısı ne diyelim :KK19:

Günaydiiinnn kizlaarr =)

Nasilsiniz?

Ben tam olarak ask acisi cekmiyorum ama gercekten cok sinir oldugum bir okadar cok begendigim biri var unutamadigim =D

Ne olursa olsun bir erkek icin cektigimiz acilar degmiyor..bunu bilin ;)

Günaydiiinnn kizlaarr =)

Nasilsiniz?

Ben tam olarak ask acisi cekmiyorum ama gercekten cok sinir oldugum bir okadar cok begendigim biri var unutamadigim =D

Ne olursa olsun bir erkek icin cektigimiz acilar degmiyor..bunu bilin ;)
Günaydın canımm,
İyiyim hala uyanma aşamasındayım..
Gerçekten acı çekeceğimize değecek bir erkek var mı bilmiyorum ama, acı çekiyorsak zaten o erkek doğru erkek midir bence değildir.
Benim de gerçekleşmesi biraz zor olan beğendiğim biri var ama düşünemiyorum malesef beynim engel koyuyor :D
Sen neden sinir oluyorsun bakayım beğendiğin çocuğa :)

Ay resmen kulağım çınladı birisi beni anmış :D Ben de bulamayanlardanım evet ama daha ziyade aramıyorum bu ara. İş bulana kadar kafamda aşk meşk düşünmek istemiyorum. Mühendisim iş arıyorum, yüksek lisansa başlayacağım bir yandan. Ondan sonra da kafama ve yaşantıma göre birini bulacağımı düşünüyorum. Çok aşırı seçiciyim.. İnsanlara güvenemiyorum. Şuan bi çocuk var ama yazamıyorum bile naber nasılsın diye anca o yazarsa konuşuyorum ki konuşsam da batırıyorum :D Çok iyi oldu bu konu canım ben varım..

Merhaba aynı bende öyleyim kendimi kariyerime verdim daha okuyorm gelecek yıl mezun olacağım iste açıktan yeni ikinci ünv de me basladım arada benimle konuşanlar oluyorsa konuşyorum ama aradığımı bulamadım daha.. aynen bendede güven sorunu var vede aradıģım fazla kriter :)

Ahh canım benim inancını kaybetme arama zaten dua et o seni bulacak buna inan gerçekten aşkı bulmak için ilk önce kendimize bakıp kendi kendimize deger verip mutlu olmak gerek ;)

Bende çocukluk aşkımı ilkokul aşkımı unutamıyorum aramızda aslında bisey olmadı hic ama sonra biseyler olacak gibi oldu bnmle ilgilen peki sonraaa ne oldu bana hayatımda biri var dedi. Burdan anlatınca klasik erkek diyebilirsiniz ama değil işte yani farklı birisi evet bu hareketi beni üzdü yıktı ama ona kızamıyorum onu özlüyorum çünkü hayatımda tek ona sarıldıgımda aradıgım huzuru buldum.

Ahh canım benim inancını kaybetme arama zaten dua et o seni bulacak buna inan gerçekten aşkı bulmak için ilk önce kendimize bakıp kendi kendimize deger verip mutlu olmak gerek :KK66:
Aynen öyle canım ve ben bunu yeni farkettim. Bazı olaylar yüzünden özgüvenimi benligimi herseyimi kaybetmistim ama şuan geri kazanma yolundayim insallah. Ama ne yalan sonra diyorum o kişi her kimse şuan hayatına girsin istiyorsun, fakat suanki duygu durumun müsait mi diye soruyorum cevap hayır tabi ki.. Demekki daha zamanı var diyorum :KK16:

Bende çocukluk aşkımı ilkokul aşkımı unutamıyorum aramızda aslında bisey olmadı hic ama sonra biseyler olacak gibi oldu bnmle ilgilen peki sonraaa ne oldu bana hayatımda biri var dedi. Burdan anlatınca klasik erkek diyebilirsiniz ama değil işte yani farklı birisi evet bu hareketi beni üzdü yıktı ama ona kızamıyorum onu özlüyorum çünkü hayatımda tek ona sarıldıgımda aradıgım huzuru buldum.
Canim cidden hepimizin hikâyesi farklı farklı.. Ama onun ayıbı onun kayibi o yönden bak.. İnşallah beyaz atlı prensin en yakin zamanda bulur seni :KK50:

Merhaba aynı bende öyleyim kendimi kariyerime verdim daha okuyorm gelecek yıl mezun olacağım iste açıktan yeni ikinci ünv de me basladım arada benimle konuşanlar oluyorsa konuşyorum ama aradığımı bulamadım daha.. aynen bendede güven sorunu var vede aradıģım fazla kriter :)
Inşallah canım hayırlı mutlu bir şekilde kariyerinidevm ettirirsin :) Ya işte her şeyi karşıdan mı bekliyoruz acaba biz? Hep kendime bunu soruyorum bu ara...

Kotu olmuş seninki de canım, çok bir şey olmamış aranızda bu iyi aslında ama insan unutamıyor ama elbet hiç beklemediğin anda geliyor o mutlu haberler bu bir gerçek :)

Back
X