Beyaz atlı prensini hala bulamayanlar sohbete :)

Merhaba kızlar, ben çok acı çekmiş ama hala beyaz atlı prensimi bulamamış bir bahtsızım ve bu konuda dertleşecek yeni insanlar dert ortakları arıyorum. Hayatınızdan beklentiniz nedir, yada neden hala hayatınızda birisi olmuyor, nasıl birini arıyorsunuz ? ( aradığımız kriterlerde erkek var mı ? :D ) Geçmiş aşklarınız vs vs vs... Dertleşlim umarım yeni topiğimi beğenirsiniz güzel sohbetler yaparız :) Ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyim. 21 yaşında olmama rağmen hayat bana çok şey öğretti. Buraya çok uzun süre oldu girmeyeli eski topiklerimde aşk acısı,vicdan azabı vs bir sürü üzüldüğüm konularda fikir almak için giriyordum. Toparladım artık kendimi arada hala ağlayıp üzülsemde şimdi güçlüyüm, başarılıyım, mutluyum ve şimdi beyaz atlı prensimi bekliyorum :)))
Bende burdayimm kizlar :KK31: yas 22 hala universiteye hazirlaniyor:KK45:hic sevgilisi olmamis , parmaklarinin arasi orumcek agi tutmus bi kizim :KK34:

Selam kızlar :KK24:
Ben de 21 yaşında üniversite öğrencisiyim...
Konu sahibesinin dediği gibi yaşım küçük ama hayat bana çok şey öğretti.. Beyaz atlı prensimin gelmesini bekliyorum, ve bi gün gelicek yürekten inanıyorum:KK68:

Selam kızlar :KK24:
Ben de 21 yaşında üniversite öğrencisiyim...
Konu sahibesinin dediği gibi yaşım küçük ama hayat bana çok şey öğretti.. Beyaz atlı prensimin gelmesini bekliyorum, ve bi gün gelicek yürekten inanıyorum:KK68:
Evet elbet gelecek canim, hayat bazi seyleri kucuk yasta ogretmekle iyi yapiyor. Daha sonraki yaslarda daha guclu oluyordoluyorsun :KK5:

Evet elbet gelecek canim, hayat bazi seyleri kucuk yasta ogretmekle iyi yapiyor. Daha sonraki yaslarda daha guclu oluyordoluyorsun :KK5:
Aynen canım çok çok iyi oluyo, ama bi yandan da canın çok yanıyo insanlara şüphe ile yaklaşmadan edemiyosun..
Kaderimiz böyle imiş deyip güzel günleri beklemek gerek, Rabbim hepimize hayırlı kısmetler nasip etsin.:KK68:

Back
X