Beyaz bikini:(

ayselcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2007
199
0
96
Ankara
mrb arkadaşlar.içimde hep bi beyaz bikini hevesi vardı ve dün bir cesaretle beyaz kaliteli bir bikini aldım:) fakat mağazada denediğimde bu mahrem yeri dediğimiz yer belli olmuyodu ışıktanmıdır nedir.eve geldim tekrar denedim,içinin astarıda olmasına rağmen hatlar biraz belli oluyo.birde yeşil renk almıştım aynı durum ondada oldu.acaba bu bikiniler herkeste mi böyle durur yoksa benim o bölgemdemi anormallik var?yeşil olan idare ederim ama beyazın içine tekrar bi astar daha diktirsem olurmu acaba?birde bu tamir işini ankarada nerde yaptırabilirim?geri iade veya değişimde yapamıcam çünkü indirimden aldımyardımcı olursanız çok sevincem.

ince mı kı kuması ,yesıl de de oyle olduysa ince olusundandır..

ıcıne astar dıktırsen olur herlhade..bellı olmazsa rahat rahat gıyersın..

..

ıslanırsa daha çok belli olur ozaman diktir canım

aslında çok incede diiller ve içlerindede astarı var ama neden böyle durduğunu anlamadım.benimkimi büyük acaba diye düşünmeye başladım:) ama 36 bedenim..iyi bir astar kaplatmalıyım ama bunuda nerde yaptırcamı bilmiyorum.

Bütün terziler yapar diye biliyorum. Benim bütün bikinilerimin sütyenleri terziden geçiyor.
ıçine vatka diyorlar çünkü....
kaydirigubbakcemile3
Bazen aldığım yerler de yapıyor.

sende denize girene kadar paroyo kullan çıkıncada tekrar takarsın rahatsız olma bence ne mikiniler giyen var

sende denize girene kadar paroyo kullan çıkıncada tekrar takarsın rahatsız olma bence ne mikiniler giyen var

alırken bende aynen senin gibi düşünerek aldım canım.her giydiğime dikkate etmekten aldığpım bluzların yakalarını iğnelemekten gına geldi:)tabii sonuçta aşırı klasik bi bayana dönüştüm.tatilde bi baktım millet minicik bikiniler ben de nerdeyse 1 beden büyük,heryerimi kapatacakya :) oyüzden bunları almıştım biraz havalı olmak adına ama teşhirci gibi durmakta var,işte bunu düşünemedim mağazada:)

beyaz iddalıdır illaki beyaz giyinde bişey bulunur..sen bile baka baka şeyini görmüşsün..eminimki çokkk yakışmışdır..gönlünce giyin derim..oranada bakıp durma illaki belli olur..siyahta belli olmuyormu..oluyor takma astar falanda yaptırma artık millet tanga giyiniyor ..rahatca giyin

Beyaz bikiniyi çok severim.. Bronz bir tende müthiş durur.. Bende çok beğenmeme rağmen ilk beyaz bikinimi geçen yaz aldım...

beyaz olduğundan dolayı ister istemez diğerlerine göre vücudun hatlarını daha çok belli ediyor.. Hele havuza girip çıktıktan sonra onunla güneşlenmek çok zor...

Beyaz giyeceğin zaman yanına iki bikini alırsın güneşleneceğin zaman diğerini tercih edebilirsin...

Ben beyaz bikinimi siyah ile kombine ederek de kullanıyorum ..Birinin üstünü birinin altını giyerek , güzel oluyor tavsiye ederim....

Birde havuz duvarlarında ya da dibinde bazen sudan kaynaklanan lekelenmeler oluyor... Beyaz bikini giydiğimde bulaşmıştı çok üzülmüştüm ama yıkayınca geçiyor.. Sadece biraz daha dikkatli kullanmak gerekiyor sanırım..

zaten bende denize girerken giymeyi pek düşünmüyorum.kum güneş yağı vs... dolayı.havuza girerken kullancam sanırım sadece.ama bugün bi terziye sorcam astar yaparmı diye.sanki bi astar daha olsa daha çok rahat edicem gibi geliyo.

Bütün terziler yapar diye biliyorum. Benim bütün bikinilerimin sütyenleri terziden geçiyor.
İçine vatka diyorlar çünkü....
kaydirigubbakcemile3
Bazen aldığım yerler de yapıyor.

cnm içine nasıl vatka dikiyorlar?bırde dıkıldıkten sonra su çekmiyormu vatka?

canım beyazı ben otelde bi turistte görmüştüm ve yok böyle bişey hatlar belli olsa yine ii tamamen gösteriyo özellikle ıslanınca. yesil için şöyle bişey diyebilirim ablamın bundan bi kaç sene önce aldığı yeşil bi mayosu vardı ve giydiği an değiştirdi oda belli ediyodu ama benim ki etmiyo çağla yeşili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…